EXCLUSIV. Ce salariu jenant încasa Raluca Dumitru, ca vedetă Antena Stars și cu cât o plătește acum Kanal D pentru prezența la Survivor România

10 apr. 2021
EXCLUSIV. Ce salariu jenant încasa Raluca Dumitru, ca vedetă Antena Stars și cu cât o plătește acum Kanal D pentru prezența la Survivor România
Foto: Instagram

După eliminarea Faimoasei, Ana Porgras de la Survivor România, fanii au luat foc și au lansat numeroase petiții prin care au cerut celor de la Kanal D să o aducă înapoi în concurs. Producătorii au venit, însă cu o altă surpriză pentru telespectatori: patru fete noi în competiția din Republica Dominicană. Printre acestea și Raluca Dumitru, fostă vedetă Antena Stars.

Aceasta a avut ani buni un contract de asistentă, la fel ca și colega sa din echipa Faimoșilor, Elena Marin. Deși a dorit de multe ori să părăsească televiziunea, care este orientată doar pe zona showbiz-ului, Raluca Dumitru a rămas la Antena Stars, cu scopul de a-și crește notorietatea și de a prinde mai multe contracte de imagine.

Ce salariu încasa Raluca Dumitru ca vedetă Antena Stars

Ea a fost mult timp și fotomodel și de altfel așa s-a și lansat în televiziune. Doar că în anul 2018, cei de la Antena Stars au făcut restructurări, iar Raluca Dumitru, împreună cu colegul său de la Star Matinal, Răzvan Botezatu au părăsit postul. Scandalul a pornit de la bani. Cei doi aveau salarii foarte mici și au cerut mai mult.

„Raluca Dumitru avea 500 de euro lunar pentru postul de asistentă la Star Matinal. Ea şi-a dorit de mai multe ori să plece, dar a crezut că treptat i se vor oferi mai mulţi bani. Contractele ei de imagine şi micile prezentări de modă la care era solicitată îi mai rotunjeau veniturile. Răzvan Botezatu avea şi el un salariu mult mai mic decât al altor prezentatori tv. Bote câştiga 700 de euro, pentru un program de lucru de luni până vineri”, ar fi povestit cei doi unor surse Click! în vara anului 2018.

Cu cât o plătește Kanal D pe Raluca Dumitru ca să participe la Survivor România

Șefilor nu le-a convenit deloc atitudinea și au restructurat posturile. Așa că fosta asistentă Antena Stars a fost nevoită să se reprofileze. Ea a început un business în online, care-i asigură un venit decent, dar nu mai are contractele de imagine de altă dată. Așa că provocarea Survivor România a fost una binevenită.

Potrivit surselor voceabanilor.ro, Raluca Dumitru ar încasa câte 1.000 de euro pentru fiecare săptămână pe care o rezistă în competiție. O sumă modestă, dacă o comparăm cu cea pe care o primește Jafor. Conform acelorași surse, manelistul ar încasa aproximativ 5.000 de euro pe săptămână și are și mari șanse să câștige competiția pentru că are cei mai mulți fani.