Ce salariu încasează Mirela Vaida la Acces Direct. Este mai bine plătită decât Simona Gherghe?

30 ian. 2021
Ce salariu încasează Mirela Vaida la Acces Direct. Este mai bine plătită decât Simona Gherghe?
Mirela Vaida, Acces Direct

Mirela Vaida este o prezență unică pe micile ecrane. Vedeta reușește întotdeauna să le ofere invitaților ei de la ”Accces Direct” un mediu plăcut și de asemenea, are o experiență vastă în domeniul televiziunii.

La fel ca și restul prezentatoarelor tv, Mirela Vaida are un program zilnic de lucru de doar două ore, dacă se mai adaugă și pregătirile dinainte și de după emisiune, vedeta petrece în jur de patru ore pe platourile de filmare.

Ce salariu încasează Mirela Vaida

Dacă vă întrebați cât câștigă Mirela Vaida pentru cele două ore petrecute în direct, ei bine, vedeta nu a vrut să spună suma, însă a dat de înețeles ca a avut negocieri pentru acest salariu.

Ea a mărturisit că este plătită pentru fiecare ediție în parte. De asemenea, Mirela Vaida a mai adăugat că suma primită nu este una ”fabuloasă”, însă având în vedere zilele lucrate, se ajunge la un venit destul de bun.

„Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă, şi se înmulţeşte cu câte zile am lucrat.

Pe mine nu mă afectează etichetele care mi se pun. Eu am făcut mai multe emisiuni LIVE, Acces Direct nu este prima. Atâta timp cât se vorbeşte, înseamnă că eşti important pentru ei'”, a mărturisit Mirela Vaida într-un interviu pentru Dana Săvuică.

Totuși, pe lângă cariera de prezentatoare de televiziune, Mirela Vaida mai și cântă, așa că veniturile vedetei vin din mai multe părți, deci salariul de la ”Acces Direct” nu este singura ei sursă de venit.

Cât câștiga Simona Gherghe la aceași emisiune

Înainte ca Mirela Vaida să semneze, emisiunea ”Acces Direct” era prezentată de Simona Gherghe, o prezentatoare la fel de îndrăgită de telespectatori. Aceasta a luat însă o pauză și a revenit pe platourile de filmare în cadrul altei emisiuni, ”Mireasa”.

Dacă vă întrebați câți bani câștiga Simona Gherghe la această emisiune, ei bine, având în vedere că lucra încă din 2010, vedeta se putea lăuda cu un salariu fabulos.

Mai multe zvonuri apărute în presă susțineau că vedeta de la Antena 1 încasa lunar suma de 7.000 de euro. Totuși, vedeta nu a vorbit niciodată despre veniturile sale, așa că nu a confirmat afirmația, dar nici nu a negat-o.