Google Pay a fost lansată și în România. De acum oricine și-o instalează poate avea toate cardurile pe telefon, inclusiv cele de fidelitate

08 sept. 2021
Google Pay a fost lansată și în România. De acum oricine și-o instalează poate avea toate cardurile pe telefon, inclusiv cele de fidelitate
Aplicatie telefon

Aplicatia Google Pay este disponibila de azi in Romania! Un singur app pentru toate cardurile tale, atat bancare, cat si de fidelitate. Până acum, plățile Google Pay puteau fi efectuate în țara noastră doar prin intermediul aplicațiilor de plată ale partenerilor, bănci sau operatori de plăți electronice.

Aplicația va putea fi folosită de toți utilizatorii de telefoane Android din România pentru a realiza plăți contactless sau online, într-un mod simplu și sigur.

Google Pay a fost una dintre cele mai cerute aplicații pe Android

Aplicația oferă un mod rapid de a plăti în magazine și protejează datele de plată prin multiple niveluri de securitate. Totodată, aplicația simplifică păstrarea biletelor de îmbarcare și a cardurilor de loialitate. Odată cu lansarea aplicației devine disponibil și suportul Google Pay pentru dispozitivele cu sistem de operare Wear OS. Astfel, plata cu smartwatch-ul va fi mult mai simplă.

Disponibilă în peste 30 de țări în toată lumea, aplicația Google Pay oferă plăți sigure, beneficiind de o securitate construită pe mai multe niveluri.

De exemplu, când este utilizată pentru plata în magazin, către comerciant este trimis numărul de card virtual, nu cel real. Dacă telefonul este pierdut sau furat, deținătorul poate să-l blocheze sau să-l șteargă folosind funcția „Găsește-mi dispozitivul”. Astfel de funcționalități ajută la păstrarea în siguranță a informațiilor sensibile.