Google îți dă bani ca să faci aceste lucruri. Aplicația cu ajutorul căreia poți câștiga sume consistente

28 mai 2021
Google îți dă bani ca să faci aceste lucruri. Aplicația cu ajutorul căreia poți câștiga sume consistente

Este bine cunoscut faptul că veniturile oferite de Google sunt destul de consistente, însă cum poate o persoană de rând să acceseze astfel de sume? Ei bine, de acum, Google oferă posibilitatea oricui să câștige bani, pentru niște activități foarte simple.

Cu alte cuvinte, dacă până acum o persoană și-a dorit s ălucreze cu Google, lucrurile devin posibile, odată cu noua aplicație Task Mate. Aceasta aplicație permite unei persoane să câștige bani, făcând niște sarcini extrem de simple cum ar fi fotografierea vitrinelor, sau chiar înregistrarea unor clipuri vocale de scurtă durată.

În prezent, compania are deja o aplicație numită Google Opinion Rewards, care pune la dispoziția utilizatorilor credite pentru Google Play Store, în schimbul răspunsurilor tale la anumite întrebări despre produsele Google sau despre locurile pe care le-ați vizitat, însă Task Mate este mai mult de atât. Prin intermediul acestei aplicații se pot câștiga bani reali, direct în cont.

Cum funcționează aplicația

Aplicația este extrem de simplu de folosit. Există mai multe sarcini, pe are utilizatorul și le alege în funcție de preferințe. Task Mate oferă sarcini statice, precum înregisrările vocale ale unor mesaj și sarcini de teren, precum fotografierea anumitor locații.

Odată ce sarcina este finalizată, utilizatorul este plătit, cu moneda locală. Mare atenție însă, după finalizarea sarcinilor, persoana în cauză trebuie să își conecteze contul la un partener de plăți terță pentru ca banii să ajungă direct în contul bancar, sau în portofelul mobil.

Până acum nu se cunosc detalii legate despre modul în care Google ar urma să folosească aceste informații, însă este posibil ca acestea să fie baza îmbunătățirii proceselor de căutarea și recunoaștere a imaginilor.

Din păcate însă, aplicația este în prezent disponibilă doar în India și nu oricine are acces la ea. Pentru a o putea folosi este nevoie de un cod de invitație, iar aceste coduri sunt destul de dificil de găsit. Rămâne de văzut când va apărea aplicația și în Europa și câtă lume va profita de acest lucru oferit de Google.