EXCLUSIV. Aplicația care te plătește să faci mișcare. Cum poți face bani cu un singur drum la magazin

EXCLUSIV. Aplicația care te plătește să faci mișcare. Cum poți face bani cu un singur drum la magazin
Aplicatie telefon

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să primești bani pentru lucrurile uzuale pe care le faci în fiecare zi? Această aplicație te plătește doar dacă faci mișcare. Fie că este vorba despre un drum la magazin sau o plimbare în parc, banii sunt colectați, iar tu îi poți cheltui pe produsele dorite.

Sweatcoin este una dintre puținele aplicații care te încurajează să faci mișcare. Prin intermediul acestei aplicații, primești bani pentru pașii făcuți în fiecare zi. Odată ce te înregistrezi vei primi  cinci sweatcoin, monedele virtuale folosite de aplicație.

În cazul în care inviți un prieten, vei mai primi alte monede, iar în cazul în care alergi sau îți depășești recordul zilnic de pași, banii se fac și mai mulți.

Probabil te întrebi semnifică aceste swatcoins? Ei bine, ele sunt monede virtuale, la fel ca bitcoinul, însă care se câștigă într-un mod diferit: prin mișcare.

Din păcate însă, cei care își doresc să trișeze nu prea au cum, pentru a fi monitorizat, trebuie să ai în buzunar mereu telefonul cu tine și mare atenție. Dacă mergi cu bicicleta sau practici un alt sport decât alergatul sau joggingul, aplicația nu va înregistra nimic.

Ce poți face cu banii adunați

Banii adunați prin intermediul aplicației pot fi folosiți pentru a obține reduceri la anumite produse, dar și pentru a cumpăra produse la preț întreg. De asemenea, în cazul în care vrei să faci o donație, aplicația te informează atunci când există o strângere de fonduri, la care poți dona și tu.

Reducerile sunt destul de mari, pentru electrocasnice sau electronice, reducerile sunt de până la 75%, deci deloc neglijabile.

Oricine poate folosi aplicația sweatcoin. Tot ce trebuie să faci este să o cauți în magazinul Google sau pe Appstore. În cazul în care ai un prieten care deja o folosește, îl poți ruga să îți trimită o invitație. Astfel, atât tu cât și el veți benefia de câteva sweatcoin.

După înregistrare, lucrurile sunt extrem de simple. Trebuie doar să ai telefonul la tine atunci când mergi la cumpărături, la plimbare sau la alergat. Pașii nu mint, iar banii îți intră direct în cont.