Gina Pistol făcută knock out de fani, după ce a postat prima poză cu micuța ei. Gafa imensă făcută de iubita lui Smiley

28 mai 2021
Gina Pistol făcută knock out de fani, după ce a postat prima poză cu micuța ei. Gafa imensă făcută de iubita lui Smiley

Gina Pistol a fost vedete momentului, când s-a aflat că este însărcinată. Fanii voiau să știe tot ceea ce face, iar prezența ei în mediul online, dar și la televizor era așteptată cu sufeltul la gură. Acum că nu mai este prezentatoare la Asia Express și Chefi la Cuțite, vedeta face tot mai multe campanii de promovare a diverselor produse.

Asta i-a adus și enorm de multe critici. Deși ea și Smiley au anunțat că nu au de gând să posteze fotografii cu micuța lor până când aceasta nu va fi suficient de mare încât să decidă ea dacă vrea sau nu să fie recunoscută pe stradă, Gina Pistol a pus pe Instagram o imagine cu Josephine.

Acuzații grave la adresa Ginei Pistol

Într-adevăr nu i se vede chipul, ci doar silueta, însă acuzațiile fanilor sunt legate de faptul că fosta vedetă Antena 1 se folosește de copil pentru a promova diferite produse, ceea ce este considerat imoral de mulți. Au curs comentariile negative, dar acestea au fost eliminate ulterior.

„Doamne, sunt impresionata de cat de repede cresc si se schimba bebelusii. In fiecare zi descopera si invata lucruri noi, iar eu ma bucur sa impartasesc aceasta experienta cu fetita mea. Recent am descoperit salteluta de activitati de la @cartersoshkoshromania care, mai nou, face parte din rutina noastra zilnica.

Aceasta a fost conceputa pentru a incuraja capacitatea de interactiune a celor mici si, implicit, pentru dezvoltarea diferitelor abilitati ale acestora. Ofera multiple modalitati de joaca si peste 17 activitati de dezvoltare, menite sa stimuleze vizual, auditiv si senzorial bebelusul. Este optiunea perfecta pentru a ne ajuta copiii sa invate si sa se dezvolte prin joaca.”, a fost mesajul de promovare al Ginei Pistol de pe Instagram.

Totuși sunt și multe doamne și domnișoare care au avut de spus numai vorbe frumoase la adresa Ginei Pistol. I-au urat să se bucure de aceste momente unice în viață și au felicitat-o pentru modul în care arată la nici trei luni după naștere.

Gina Pistol dată afară de la Antena 1?

Gina Pistol este luată cu asalt de comentariile răutacioase. Mai multe surse au transmis către presă că aceasta va fi dată afară de la Antena 1 și asta pentru că producătorii o preferă pe Irina Fodor. Este mai ieftină și mai puțin fițoasă. Reacția iubitei lui Smiley a venit imediat.

„Nu se pune problema ca eu să plec de la Antenă, sunt doar niște zvonuri, vă asigur de asta! Am un contract care va mai dura câțiva ani, deci nu voi pleca așa cum spun zvonurile. Eu am prezentat Asia Express timp de trei sezoane, așa că, normal, i-am dat niște sfaturi Irinei Fodor, am totuși experiența celor trei ani. Am făcut-o ca de la femeie la femeie, pentru că este un proiect obositor, este istovitor și durează mult.”, a fost reacția Ginei Pistol, conform voxbiz.ro.