Suma uriașă cu care Pro Tv îl plătește pe Smiley ca să prezinte Românii au talent. Mihaela Rădulescu câștiga și mai mult

22 ian. 2021
Suma uriașă cu care Pro Tv îl plătește pe Smiley ca să prezinte Românii au talent. Mihaela Rădulescu câștiga și mai mult
Smiley este unul dintre cei mai iubiți artiști din România

Smiley este fără doar și poate unul dintre cei mai iubiți și compleți artiști din România. Compozitor, cântăreț, prezentator și actor, acesta are în portofoliu numeroase premii acordate de industria showbiz-ului, iar onorariile sale pentru concerte sau prezențe la emisiuni și evenimente a crescut considerabil.

Smiley este unul dintre cel mai bine plătiți artiști din țară. Acesta prezintă Românii au talent, alături de Pavel Bartoș, încă de la prima ediție, iar emisiunea a fost și continuă să fie un fenomen. Cifre de audiență record, dar și încasări pe măsură. Nici cheltuielile cu producția și onorariile vedetelor nu sunt mici.

Ce sume câștigau Smiley și Mihale Rădulescu de la Românii au talent

Când Mihaela Rădulescu se afla în juriul Românii au talent, se pare că aceasta era remunerată cu 250.000 de euro pe sezon. Suma este una enormă și cea mai mare din istoria show-ului, însă la momentul cooptării ei în echipă, aceasta se retrăsese în Monaco și rar mai accepta apariții televizate.

Mihaela Rădulescu a făcut furori când a fost jurată la Românii au talent

Pe locul 2 într-un clasament al onorariul pentru prezența în această emisiune s-ar afla Smiley la egalitate cu Florin Călinescu. Ambii ar încasa nici mai mult, nici mai puțin de 200.000 de euro pe sezon, potrivit Playtech.

Secretul lui Smiley pentru succesul de astăzi

„Eu mi-am văzut mereu de treaba mea, am fost foarte serios. Eu când m-am apucat de muzică nu am avut un scop material. Motivația mea a fost iubirea pentru muzică. De aici au venit toate celelalte. Când eram mai mic, mă mai pierdeam în nebunia asta a faimei, a succesului. Acum pentru mine contează doar muzica pe care o facem pentru oamenii care o ascultă. Sunt foarte atent la mesajele pe care le transmitem și la modul în care este produsă muzica. Am fost serios. Deși compania se numește HaHaHa Production, noi suntem foarte serioși”, spunea Smiley într-un interviu pentru Capital la aniversarea a 11 ani de HaHaHa Production.

Astăzi artistul este și un bărbat împlinit. El așteaptă pe lume venirea fetiței lui, după o poveste frumoasă de iubire cu Gina Pistol. Cei doi locuiesc împreună de mai mulți ani, dar au preferat să-și țină relația departe de ochii presei. Cu toate acestea, s-a scris mult despre ei ca și cuplu, astfel că acum au decis să le povesteasca fanilor ce sentimente îi încearcă în această perioadă și au postat pe Youtube anunțul sarcinii Ginei Pistol.