Antena 1 l-a plătit pe Irinel Columbeanu cu 20.000 de euro pentru o singură apariție. În ce emisiune și cum au ajuns să-i dea atât de mulți bani

Antena 1 l-a plătit pe Irinel Columbeanu cu 20.000 de euro pentru o singură apariție. În ce emisiune și cum au ajuns să-i dea atât de mulți bani
Irinel Columbeanu la Asia Express

Antena 1 l-ar fi plătit pe fostul milionar, Irinel Columbeanu cu 20.000 de euro, doar că să apară o singură dată într-una din emisiunile postului. Suma este una enormă, dar jurnaliștii de la CanCan.ro susțin că acesta a fost tariful pentru ca fostul soț al Monicăi Gabor să apară la Asia Express.

Irinel Columbeanu a apărut în sezonul trecut de la Asia Express, cel prezentat de Gina Pistol. El a reprezentat practic o pedeapsă pentru una dintre echipe, mai exact pentru cea formată din Radu și Alex Abagiu. Un om în plus pe un traseu dificil, pe care trebuie să-l străbați fără să ai la dispoziție bani pentru hrană, cazare și transport era un mare chin pentru oricine.

Lui Irinel Columbeanu i s-a făcut rău la Asia Express

Irinel Columbeanu a încercat să nu fie o povară pentru coechipierii lui, iar asta i-a adus și un atac de panică. Puțini știt că fostul milionar de la Izvorani a trecut prin clipe grele la Asia Express.

Irinel Columbeanu, Monica Gabor și fiica lor, Irina

”S-a trezit noaptea (n.r. Irinel Columbeanu), nu putea să respire, a vrut să iasă afară și a constatat că eram încuiați. Nu se deschideau geamurile, ușa era încuiată, iar dimineața l-am găsit stând pe marginea patului. S-a speriat, nu a mai dormit, dar nu a vrut să ne trezească pe noi”, a povestit Alex Abagiu, conform cancan.ro.

Irinel Columbeanu, eternul îndrăgostit

Irinel Columbeanu a avut relații amoroase cu nume sonore ca Romanița Iovan și Anna Lesko, dar cea care i-a furat definitiv inima a fost Monica Gabor. S-a căsătorit cu ea când avea doar 18 ani. Aceasta i-a dăruit și o fetiță, Irina. La acel moment, bărbatul era foarte bogat și trăia doar în lux. La scurt timp de la moartea tatăului său, însă a pierdut tot, iar astăzi este falit.

Își plătește cu greu chiria, astfel că pentru el aparițiile spumoase la televizor sunt o binecuvântare și o sursă de bani.