Gina Pistol, înlocuită definitiv de Irina Fodor la Antena 1? De ce nu o mai dorește conducerea postului. Reacția vedetei

26 mai 2021
Gina Pistol, înlocuită definitiv de Irina Fodor la Antena 1? De ce nu o mai dorește conducerea postului. Reacția vedetei
Gina Pistol

Nu ar fi prima dată când o vedetă o înlocuiește definitiv pe alta plecată în concediu de maternitate. S-a mai întâmplat în cazul Gabriela Cristea – Bianca Drăgușanu, la Kanal D. De data aceasta protagonistele ar fi Gina Pistol și Irina Fodor. Iar veștile nu sunt deloc bune pentru iubita lui Smiley.

Se pare că cei care conduc Antena 1 sunt foarte mulțumiți de cum lucrează soția lui Răzvan Fodor, care este foarte receptivă la toate indicațiile producătorilor, spre deosebire de care pe care o înlocuiește care ar fi început să aibă tot mai multe pretenții. Dar cel mai important element din ecuație rămân banii. Dacă Chefi la cuțite și Asia Express fac aceleași cifre de audiență și fără Gina Pistol, care are un salariu aproape triplu față de cel al Irinei Fodor, de ce să nu se meargă pe varianta mai ieftină?

Gina Pistol, înlocuită definitiv la Antena 1?

Ei bine, aceste scenarii au început să prindă tot mai mult contur în trustul Intact și par a fi cât se poate de aplicabile. Jurnaliștii de la Fanatik au căutat-o pe Gina Pistol și au întrebat-o ce părere are despre aceste discuții de culise.

„Nu se pune problema ca eu să plec de la Antenă, sunt doar niște zvonuri, vă asigur de asta! Am un contract care va mai dura câțiva ani, deci nu voi pleca așa cum spun zvonurile”, a fost reacția Ginei Pistol pentru FANATIK.

Ce spune iubita lui Smiley?

Iubita lui Smiley s-a arătat deranjată de toate aceste zvonuri care circulă și probabil laudele la adrese Irinei Fodor nu-i pică deloc bine. Aceasta a ținut să precizeze și că i-a dat sfaturi înlocuitoarei sale înainte de plecarea în Turcia, unde se filmează în momentul de față Asia Express.

“Eu am prezentat Asia Express timp de trei sezoane, așa că, normal, i-am dat niște sfaturi Irinei Fodor, am totuși experiența celor trei ani. Am făcut-o ca de la femeie la femeie, pentru că este un proiect obositor, este istovitor și durează mult. Stai plecată aproape două luni, ești departe de familie, iar asta este greu și pentru tine, și pentru toi cei implicați.

Când ai o zi obositoare, dacă ești acasă, te întorci seara, la confortul tău. Dar așa, cum ești plecată, totul devine mai dificil”, a mai spus Gina Pistol.