Zanni este bolnav. Ce i s-a descoperit în sânge și în ce va trebui să investească acum banii câștigați la Survivor România

03 aug. 2021
Zanni este bolnav. Ce i s-a descoperit în sânge și în ce va trebui să investească acum banii câștigați la Survivor România
Zanni este unul dintre favoriții la câștigarea trofeului Survivor România

După mai bine de șase luni petrecut în jungla din Republica Dominicană era greu ca Zanni să nu rămână și cu ceva probleme de sănătate. De altfel, toți foștii concurenți de la Survivor România au suportat ulterior consecințele din acest punct de vedere.

Competiția este una foarte dificilă și te solicită foarte mult nu doar fizic, ci și mental. Într-un final, cel care a primit cele mai multe aprecieri din partea publicului a fost Zanni. Acesta a câștigat marele premiu în valoare de 50.000 de euro, dar și alți bani în plus din contractul semnat cu Kanal D pentru fiecare săptămână pe care o rezistă la Survivor România.

Zanni are o bacteri în sânge

Zanni a fost văzut luând mai multe medicamente, așa că mulți s-au grăbit să-l acuze că ia substanțe interzise și că toți banii lui se vor duce pe astfel de lucruri. Artistul a dezvăluit, însă că i s-a descoperit o bacteri în sânge și că trebuie să urmeze un tratament bazat pe antibiotice plus un probiotic.

„Am fost numai pe drumuri, trebuie să fac niște analize, pentru că ce am eu pe piele sunt niște infecții. Am o bacterie în sânge, dar nu e ceva grav, trebuie să iau antibiotic. Am dat o groază de bani pe analize, oricum banii pe care i-am câștigat, i-am câștigat datorită vouă și am de unde să plătesc.

Vreau să fac niște serii în care să vă dezvălui chestii de la Survivor pe care nu le-ați auzit sau nu le știați, vreau să râdem împreună și să dăm cărțile pe față. Gata cu vrăjeala. Am foarte multe surprize pentru voi, au început cântările. Mi s-au deschis niște porți. Mi-e rușine de multe momente pe care le-am avut la Survivor și destul de târziu, dar nu prea târziu, mi-am dat seama că trebuie să fiu profesionist cu cei din jurul meu.

Toți căutau să mă penalizeze, pentru momentele mele de sinceritate. În momentele în care eu am exagerat, așa a zis lumea, că am exagerat, dar eu nu am exagerat, au fost momente de sinceritate. Au ieșit demonii din mine și am răbufnit. Mie nu îmi vine să cred ce șerpalăi erau acolo. Oameni care aveau o vârstă, care puteau să fie părinți și bunici, se comportau libidinos, iar eu eram șocat. Sunt convins că v-a fost scârbă de mine multora. Și mie mi-a fost”, a spus Zanni.

În ce va investi banii câștigați la Survivor România

Chiar dacă mulți bani s-au dus pe analize și medicamente, asta nu înseamnă că învingătorul de la Survivor România a renunțat la visul lui cel mare, acela de a avea propriul apartament. Deja a mers să vizioneze mai multe locuințe și a ținut să împărtășeacă bucuria lui și cu fanii. A postat totul într-un nou vlog, care a strâns în doar 3 zile peste 100.000 de vizualizări, cu mult peste ceea ce realiza înainte să semneze cu Kanal D.

„Am venit să vizionez un apartament, asta în ciuda celor care au spus că eu cu premiul o să îmi iau numai stupefiante. Să muriți de ciudă, că dorm eu în pat și voi pe lângă. Sunt băiat cu minte, eu nu fac niciodată, eu nu dreg. Vreau să am casa mea, liniștea mea. Să chem o femeie frumos, să gătească într-o bucătărie frumoasă, să vadă un băiat frumos, care e cuminte, la ora 10 maxim în casă”, a spus Zanni, în vlog-ul său.