Suma imensă pe care o cere Andreea Marin ca să se prezinte la un eveniment. Acceptă să facă poze și să discute cu presa pentru banii primiți

29 mai 2021
Suma imensă pe care o cere Andreea Marin ca să se prezinte la un eveniment. Acceptă să facă poze și să discute cu presa pentru banii primiți
Andreea Marin împreună cu iubitul său, Adrian Brâncoveanu

La 46 de ani, Andreea Marin continuă să fie o femeie foarte frumoasă și una dintre cele mai apreciate prezențe din showbiz-ul autohton. Zâna Surprizelor a reușit de-a lungul anilor să-și construiască o imagine foarte bună, cu ajutorul căreia câștigă și astăzi sume enorme de bani.

Datorită popularității sale pe rețelele de socializare, Andreea Marin are numeroase contracte pentru promovarea diferitelor branduri și produse, în special din zona beauty sau sănătate. Pe lângă acestea, vedeta este implicată și în numeroase acțiuni caritabile, dar are și afaceri proprii din care obține profituri consistente.

Ce sumă de bani cere Andreea Marin pentru a participa la un eveniment?

Fiind o femeie extrem de ocupată, vine destul de rar la evenimente pe care și le alege cu mare grijă. Prezența ei la o lansare de produs, însă este mai mult ca sigur una remunerată, iar conform jurnaliștilor de la Spynews.ro, aceasta are un tarif fix de 3.000 de euro.

Andreea Marin. Foto: Facebook

Pentru acești bani, ea acceptă să discute cu presa, să facă poze la panou, dar să şi promovze produsele din cadrul evenimentelor respective. Nu rămâne mai mult de maxim două ore, dar cu siguranță prezența ei nu trece neobservată și se lasă cu multe apariții în mass media, mai ales că Zâna este destul de scumpă la vedere.

Cine este iubitul Andreei Marin?

De mai bine de trei ani, aceasta are o relație cu Adrian Brâncoveanu, un tânăr diplomat pe care l-a cunoscut la scurt timp după divorțul de fizioterepeutul turc, Tuncay Ozturk. Andreea Marin spune că este în sfârșit fericită și liniștită și se bucură de fiecare zi petrecută alături de iubitul ei și de fiica sa, Violeta, pe care o are în urma căsniciei cu Ștefan Bănică Junior.

„Suportul constant pe care îl simt din partea lui, dragostea, bineînțeles, faptul că simt că am un adevărat partener și un prieten. Dar admir și calitățile lui ce țin de profesie, ne asemănăm, construim amândoi pe calea dreaptă, fără abaterile dorite de alții, fără a ne lăsa trași de val înapoi. Îndrăznim mereu mai mult, cu credință. În Campania Prețuieste Viața, din aceste luni de pandemie, mi-a fost sprijin și am adunat împreună ajutoare, donații, am fost în convoaiele umanitare, muncind voluntar, umăr lângă umăr”, spunea Andreea Marin despre actualul ei partener de viață într-un interviu pentru Unica.