Viorica și Ioniță de la Clejani, decizie de ultimă oră în legătură cu Fulgy. Tânărul este în prezent internat la Spitalul de Psihiatrie, după ce tatăl său l-a reclamat la Poliție

12 iun. 2021
Viorica și Ioniță de la Clejani, decizie de ultimă oră în legătură cu Fulgy. Tânărul este în prezent internat la Spitalul de Psihiatrie, după ce tatăl său l-a reclamat la Poliție
Viorica de la Clejani și fiul său, Fulgy

Dan Manole Fulgeraș sau Fulgy, cum îl știe toată lumea are mari probleme cu drogurile de mult timp. La doar 23 de ani, acesta a fost deja internat de mai multe ori la Spitalul de Psihiatrie și la clinici de dezintoxicare. Deși părea că lucrurile merg bine pentru el, o razie a Poliției a descoperit că acesta continuă să folosească substanțe interzise.

Tânărul a încercat să dea vina pe băieții lui Alex Velea pentru situație, spunând că de fapt el a inhalat fumul eliberat de țigările cu cannabis pe care le-ar fi fumat aceștia în prezența lui. El ar fi mers la studio pentru a înregistra o piesă pentru cățelul lui.

Decizie drastică a Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani în legătură cu Fulgy

Chiar dacă inițial, Fulgy a vorbit frumos despre Antonia și Alex Velea, ulterior acesta a început să posteze mesaje vulgare și acuzatoare și chiar le-a creat celor doi probleme cu Poliție. Ioniță din Clejani și-a cerut scuze celor doi și chiar a fost nevoit să-și reclame fiul la Poliție pentru a-l putea interna din nou la Psihiatrie.

Fulgy a început din nou să se drogheze și se pare că nimeni nu-l mai putea opri. Tânărul a devenit unul din subiectele preferate ale mass media, ceea ce pare să-l fi bucurat, însă părinții lui au ajuns la exasperare și au luat o măsură de ultimă oră.

”Începând din acest moment, unicul subiect pe care voi comunica cu reprezentanții Mass-Media este cel privind viața profesională, proiectele muzicale pe care le pregătim, fiindcă noi rămânem aceeași care pun respectul față de meserie și de public mai presus de orice”, a transmis Ioniță de la Clejani prin intermediul paginii sale oficiale de Facebook.

Ioniță de la Clejani îi ia apărarea fiului său

Artistul a susținut că de fapt fiul său a făcut scandal pentru a ieși în evidență și a se promova pe modelul american. Viorica de la Clejani a răbufnit și ea de mai mult ori și a mărturisit că a primit mesaje de la fani prin care i se spuneau cuvinte urâte despre copilul ei și chiar vorbe de condoleanțe.

„El încearcă o formă de promovare ca în America, dar din pacate noi suntem în România și lumea vede altfel lucrurile. El era supărat pentru că avea proiecte și nu apărea nicăieri. Acum a ajuns în trending. Eu i-am spus să se oprească pentru că ajunge. Îmi cer scuze în fața oamenilor pentru ce a făcut Fulgy. Nu sunt de acord cu ce a făcut și cum s-a promovat. Am avut o discuție și a înțeles”, a declarat Ioniță de la Clejani, care încearcă să găsească motive pentru care fiul său se comportă în acest fel.

Probleme cu banii pentru Clejani

Familia a început să aibă probleme cu banii din cauza pandemiei. Nu au avut evenimente, în schimb au avut multe cheltuieli cauzate de problemele create de cei doi copii, Fulgy și Margherita.

Acum Viorica a lansat o piesă în colaborare cu Coonect R, dar din păcate nu a ajuns în trending Youtube și abia a înregistrat puțin peste 180.000 de vizualizări, semn că scandalul nu a ajutat-o și pe ea.