Gafă uimitoare făcută de Nicoleta Luciu. Cum și-a schimbat vedeta look-ul

Gafă uimitoare făcută de Nicoleta Luciu. Cum și-a schimbat vedeta look-ul

Mamă a patru copii, Nicoleta Luciu continuă să arate superb la 40 de ani. Doar că vedeta a ieșit aproape complet din lumina reflectoarelor de când s-a mutat la Miercurea Ciuc, alături de soțul său, Zsolt Csergo. Practic ea are grijă întreaga zi de cei mici și se preocupă de propria imagine.

Din păcate, contractele sunt cele care îi lipsesc. La un moment dat, cei de la Asia Express au invitat-o să facă parte din proiect, ca și concurentă alături de sora ei, Iuliana Luciu. Doar că analizele Nicoletei nu au ieșit foarte bine și aceasta nu a fost considerată aptă pentru o competiția atât de complexă.

Nicoleta Luciu, superbă pe rețelele de socializare, dar a gafat la scris

Nicoleta Luciu mai păstrează legătura cu fanii pe rețelele de socializare. Acolo este în continuare apreciată și mulți îi lasă comentarii frumoase. Desigur că nu lipsesc nici criticile. Aceasta a postat acum ceva timp o fotografie cu ea, după un tratament la față și mulți au spus că este desfigurată.

Acum Nicoleta Luciu a revenit cu o poză superbă, în care vrea să arate că este naturală, doar că a făcut o gafă la postarea ei, scriind greșit cuvântul beautiful, care în limba engleză înseamnă frumoasă.

O parte din fani i-au atras atenția, în timp ce alții au felicitat-o pentru schimbarea de look și au întrebat ce nunață a folosit pentru păr. Vedeta mai promovează din când în când diferite produse, dar cu toate că încă are un număr mare fani, contractele de imagine sunt destul de puține.

Faptul că stă atât de departe și nu prea se mai știe nimic de ceea ce face, nu o ajută să fie populară printre companiile de publicitate, care plătesc influencerii pentru a vinde mai bine diferite produse.