Cât câștigă producătoarea emisiunii Asia Express de la Antena 1. Ea este cea care a produs și Românii au talent, dar și Vocea României

Cât câștigă producătoarea emisiunii Asia Express de la Antena 1. Ea este cea care a produs și Românii au talent, dar și Vocea României
Asia Express

Asia Express și Chefi la Cuțite sunt printre puținele emisiuni produse de Mona Segall. Producătoarea are o experiență vastă în domeniul televiziunii, iar înainte de a colabora cu Antena 3, aceasta a lucrat la Pro Tv. 

Mona Segall nu este un nume foarte cunoscut, însă show-urile pe care le-a produs până acum au fost pe placul tuturor românilor. Aceasta a lucrat în primă fază la Pro tv unde a produs cele mai de succes emisiuni.

Cines este Mona Segall și ce emisiuni a produs

Mona Segall are 60 de ani și este omul cu show-ul din televiziunea  din România. Ea și-a început cariera în domeniu ca asistent de regie şi regizor secund la Studiourile Buftea, participând la filmările unor producţii de excepţie, cum ar fi Liceeni, Lumini şi Umbre. A lucrat acolo în perioada 1973-992, apoi s-a angajat a Media Pro şi Pro TV, acolo unde a fost director al Mediavision.

La Pro Tv, aceasta a produs Dansez pentru tine, Vocea României, Românii au Talent, Alege Asia, Ştii şi câştigi, Roata norocului, Preţul corect, Te uiţi şi câştigi, Ecuaţia Pro, Ministerul comediei şi Vara Ispitelor, emisiuni pe care cu siguranță oricine le știe cât de puțin.

După 19 ani la Pro Tv, însă, a venit momentul schimbării. Mona Segall a ajuns la Antena 1 în 2014, acolo unde activează şi în prezent, fiind cea care produce emisiunile de succes Asia Express ori Chefi la cuţite.

Ce salariu are la Antena 1

Asia Express și Chefi la cuțite nu sunt singurele emisiuni pe care le-a produs pentru Antena 1. Mona Segall a mai lucrat și în cazul emisiunilor Poftiţi pe la noi, Dansez printre stele, Iadul bucătarilor şi X Factor.

O carieră impresionantă este plătită pe măsură. Mona Segall a negociat intens pentru trustul Intact și a obținut un venit surprinzător. Aceasta încasează lunar suma de 20.000 de euro.

Cei de la Intact nu au avut rețineri. Aceștia ar fi acceptat imediat această sumă fără prea multe bătăi de cap, și aparent, a meritat. Cele mai multe show-uri produse de Mona Segall au spulberat audiența săptămâni întregi.