Masca secretă pe care Irina Loghin o folosește pentru părul ei superb. Se prepară simplu acasă

24 oct. 2020
Masca secretă pe care Irina Loghin o folosește pentru părul ei superb. Se prepară simplu acasă

Irina Loghin arată minunat la cei peste 80 de ani ai săi, iar tenul și părul ei arată de parcă ar fi ale unei femei abia ajunse la maturitate. Aceasta a avut grijă întreaga viață de ea, folosind remedii naturale, pe care mult timp le-a ținut secrete. În ultima perioadă, ea a început să împărtășeacă din trucuri cu admiratorii ei.

Doamna muzicii populare românești a dezvăluit ce anume folosește mereu pentru a-și menține părul atât de frumos. Cu atât de multe chimicale în jurul nostru, luciul dispare, dar nu și dacă urmăm pașii indicați de Irina Loghin. În plus, este nevoie și să avem mare grijă cu stresul și să ne creăm o rutină proprie, în care să facem zilnic ceva ce ne aduce bucurie.

Ce mască secretă folosește Irina Loghin pentru păr

„Uleiul de măsline este sfânt, nemaipomenit de bun. Grăsimile, prăjelile, afumăturile nu trebuie să existe în farfuriile noastre. Am ţinut cură de slăbire în urmă cu vreo 20 de ani pentru că am citit un articol scris de un medic rus şi am început să fac inaniţie 14 zile. Nu am mâncat nimic, doar apă minerală”, a spus aceasta, la un post de televiziune.

„Pentru păr folosesc o mască din 10 gălbenuşuri din ouă de prepeliţă amestecate azi şi puse mâine pe păr, după 24 de ore, cu două fiole de lăptişor de matcă, o lingurita de drojdie de bere proaspătă şi o lingură de miere. Dupa 24 de ore aplic pe păr”, a mai dezvăluit Irina Loghin pentru VoxBiz.ro.

Irina Loghin a fost una dintre cele mai admirate cântărețe de muzică populară din România, nu doar pentru frumusețea ei, dar și pentru vocea extraordinară pe care și-a menținut-o și astăzi. Mult timp ea a cântat și cu Fuego. De altfel, cei doi atunci când au ocazia se reunesc pentru diferite spectacole, iar publicul îi aplaudă mereu în picioare.

Irina Loghin a câștigat lupta cu timpul și se pare că elixirele ei au funcționat pentru că arată în continuare foarte tânără și tonică.