Frații Dedeman cutremură piața. Ce salarii oferă acum angajaților

01 sept. 2021
Frații Dedeman cutremură piața. Ce salarii oferă acum angajaților
Magazin Dedeman

Dedeman, binecunoscutul retailer de bricolaj din România deținut de Adrian Pavăl şi Dragoş Pavăl, este una dintre cele mai de succes afaceri din România. Compania a înregistrat anul trecut un profit impresionat și este, în același timp, unul dintre cei mai mari angajatori din țară, cu peste 12.000 de angajați, care se pare că primesc salarii foarte bune.

Retailer-ul îi recompensează pe angajații care se dedică muncii lor și mulți români și-ar dori să se angajeze în cadrul companiei. De altfel, Dedeman face o serie de angajări în diferite locații, fiind locuri disponibile în cadrul companiei în orașe precum Cluj Napoca, Târgu Jiu, Slobozia, Pitești, Câmpulung Moldovenesc, București, dar și alte orașe din țară.

Printre locurile de muncă disponibile se numără cele de consultant de vânzări, dispecer magazin, agent de securitate, șofer automacaragiu, dispecer magazin și multe altele, potrivit site-ului de recrutare al companiei.

Ce salarii pot câștiga aici viitorii angajați

Viitorii angajați ai Dedeman trebuie să știe că salariile pot fi destul de atractive. Astfel, acestea pot ajunge și la 5.000 de lei pe lună. În cazul unui consilier angajat full time în Cluj Napoca, acesta câștiga în martie 2019 un salariu net de 4.700 de lei, cu o experiență de 3 ani în domeniu, conform portalului undelucram.ro.

Un alt exemplu este cel de consultant în vânzări, job care este la căutare în cadrul companiei și în prezent. În cazul unui angajat full time pe acest post din Brașov, acesta primea suma de 4.500 de lei net în luna iulie 2020. Din această sumă, salariul efectiv era de 3.700 de lei, la care se adăuga un bonus de 800 de lei pe lună, plus tichete de masă în valoare de 300 de lei.

Salariile diferă de la locație la locație, experiență și munca depusă, pentru că în același timp, un consultant în vânzări din Constanța, cu o experiență în domeniu de 8 ani, câștiga un salariu net de 3.130 de lei în luna iulie 2020. Lunar acesta primea și un bonus de 1.000 de lei, tichete de masă în valoare de 400 de lei și bonusuri anuale de 6.200 de lei.