Ce salarii au angajații Loteriei Române. Criteriile de angajare sunt destul de drastice

04 aug. 2021
Ce salarii au angajații Loteriei Române. Criteriile de angajare sunt destul de drastice

Loteria Română oferă constant locuri de muncă doritorilor, însă condițiile de angajare sunt destul de drastice, așa că nu oricine se poate angaja. Cei interesați de acest tip de job trebuie să se gândească de două ori înainte de a aplica.

Dacă vă întrebați despre ce sume vorbim aici, ei bine, salariile de la Loteria Română variază de la 1.500 de lei până la aproape 4.000 de lei, cu tot cu tichete de masă, în funcție de postul ocupat.

Ce salarii oferă Loteria Română

Conform site-ului undelucram.ro, un agent comercial de la Loteria Română încasează lunar, pentru un program full time un salariu de 3.500 de lei, la care se mai adaugă alți 300 de lei bonuri de masă.

Un lucrător comercial pe de altă parte încasează lunar 1.050 lei, la care se adaugă 210 lei tichete de masă, dar și un bonus anual de 2.000 de lei. Agentul de vânzări de la loterie pe de altă parte are un salariu fix de 2.000 de le, pe când agentul comercial încasează aceași sumă plus alți 300 de lei tichete de masă.

Un operator gestionat încasează și el 1.500 de lei/lună, la care se mai adaugă 300 de lei tichete de masă și bacșiș 358 de lei/lună, mai arată sursa citată.

Condițiile de angajare pentru Loteria Română

Dacă salariile v-au convins, trebuie să știți și ce criterii trebuie îndeplinite pentru a ocupa un post în cadrul Loteriei Române. În primul rând, cel care aplică pentru un job trebuie să aibă cetățenia română, dar și domiciliul în România.

Mai mult de atât, limba română trebuie știută la perfecție, atât scris cât și vorbit, iar vârsta minimă este de 21 de ani. Starea de sănătate a angajatului trebuie să fie una corespunzătoare, iar persoana vizată nu trebuie să aibă antecedente penale.

Viitorii angajați nu trebuie nici să aibă un contract de muncă individual anulat din cauza motivelor disciplinare.