EXCLUSIV. Hotelul superb unde se cazează Victor Ponta când merge în Antalya. Pachetul turistic oferit de Soley Tour, accesibil însă și românilor cu venituri medii

02 iul. 2021
EXCLUSIV. Hotelul superb unde se cazează Victor Ponta când merge în Antalya. Pachetul turistic oferit de Soley Tour, accesibil însă și românilor cu venituri medii
Priveliște din una din camerele Kaya Palazzo Golf Resort, Belek, Antalya

Peste 150 de agenți de turism din întreaga țară și mai mulți jurnalisti de la cele mai importante televiziuni și presă online din România se află zilele acestea în Antalya, la invitația Soley Tour, cea mai nouă agenție de turism touroperatoare din țara noastră.

Chiar și în aceste condiții grele de pandemie, Ionuț Nedea, patronul de la Litoralul Românesc.ro, agenția de turism numărul 1 pe nișa vacanțelor de pe litoral, a decis să investească în turism și împreună cu tânărul turc Erdinc Adali au înființat Soley Tour, care se dezvoltă într-un ritm accelerat.

Oferte foarte bune în Antalya pentru turiștii români

Reprezentanții celor mai importante agenții de turism din România au acceptat în număr mare invitația Soley Tour de a descoperi cele mai bune resorturi din Antalya, precum și ofertele super competitive pe care agenția touroperatoare le-a pregătit pentru piața din țara noastră. Trebuie menționat că Erdinc Antali și-a petrecut ultimii 14 ani mai mult în România și cunoaște foarte bine așteptările turiștilor români atunci când vine vorba despre vacanțe. El vorbește perfect limba româna și are o vastă experiență în turism.

Unul dintre hotelurile vizitate de presa română și agenții de turism a fost Kaya Palazzo Golf Resort din Belek, Antalya, care este condus de o femeie, Fahriye Acar. Aceasta le-a declarat jurnaliștilor că resortul administrat de ea nu a simțit atât de tare greutățile pandemiei pentru că a inovat foarte mult și a creat tot felul de pachete atractive atât pentru turiști, cât și pentru oameni de afaceri sau companii, care au organizat în locația respectivă diverse evenimente sau conferințe, în condiții de maximă siguranță.

Fahriye Acar. manager Kaya Palazzo belek Resort

Victor Ponta, cazat în Antalya la Kaya Palazzo Golf Resort, hotel aflat în oferta Soley Tour

Chiar la început de aprilie, în resort, agenții de turism l-au văzut și pe Victor Ponta, fostul premier al României, care se afla cazat la Kaya Palazzo Golf Resort împreună cu soția sa, Daciana Sârbu, copiii săi și mai mulți prieteni.

Într-adevăr hotelul testat și de noi este superb. Totul este la superlativ, de la camere, la mâncare, la plajă, la facilitățile oferite de resort – totul oferit la un preț accesibil, ținând cont de gama largă de servicii pe care o oferă. În funcție de perioadă, puteți găsi oferte foarte bune, la aproximativ 3.000 de euro pentru o familie.

Soley Tour are în portofoliu acest hotel și îl vinde către agențiile din întreaga țară la un preț foarte avantajos, astfel că românii se pot bucura de acest resort excepțional, chiar dacă nu au venituri extrem de mari. Trebuie subliniat că un pachet turistic include și zborul, iar mâncarea și băuturile sunt la discreție. În plus, aveți parte de tot felul de alte facilități în resort, plajă, sală de sport, wifi foarte bune, muzică și multe alte surprize. Distracția și relaxarea sunt asigurate aici, fără doar și poate.