EXCLUSIV. Hotelul la care se cazează toate vedetele când merg în Egipt. Cât costă un sejur de 7 nopți: prețul este accesibil

30 iul. 2021
EXCLUSIV. Hotelul la care se cazează toate vedetele când merg în Egipt. Cât costă un sejur de 7 nopți: prețul este accesibil
Rixos Premiul Seagate, Sharm el Sheikh, Egipt

Egiptul a devenit una dintre cele mai căutate destinații de vacanță pentru români, în momentul de față. Țara nu se află pe lista galbenă, așa că tot mai mulți turiști o preferă pentru a-și încărca bateriile. Fie că optează pentru Hurghada, fie că aleg Sharm el Sheikh, condițiile din resorturile de cinci stele sunt unele excepționale.

În Egipt sunt foarte multe hoteluri bune, care oferă servicii de calitate, însă dacă optați pentru un hotel de 3 sau 4 stele, s-ar putea să aveți experiențe neplăcute și asta pentru că modul de clasare turistică nu este aceeași cu alte state, ca Turcia sau Grecia. Așa că dacă doriți să mergeți în vacanță în Egipt și să vă bucurați de cele mai bune condiții, optați pentru un resort de 5 stele.

Hotelul la care se cazează vedetele când merg în Egipt

Unul dintre cele mai bune hoteluri din Egipt se află la Sharm el Sheikh, Rixos Premium Seagate. Acesta face parte dintr-un lanț mare și se bucură de mare succes și în Turcia, în Antalya, unde este mai mereu complet rezervat.

Vedetele din România au ales în mare parte acest hotel, atunci când au mers în vacanță în Egipt. Mirela Vaida și Adelina Pestrițu sunt doar două dintre acestea, care s-au cazat aici în ultima lună, iar fotografiile postate de ele pe rețelele de socializare arată că într-adevăr resortul este o mică oază de paradis.

Mirela Vaida

Ambele au mers în vacanță împreună cu soțul și s-au bucurat din plin de câteva zile de liniște și distracție cât cuprinde. După mult timp, prezentatoarea de la Acces Direct a decis să plece departe de România doar cu partenerul său de viață și să-i lase pe cei mici acasă.

Cât costă un sejur de 7 nopți la Rixos Premium Seagate

În ceea ce privește costul unui sejur de 7 nopți la Rixos Premium Seagate, depinde destul de mult de agenția de unde decideți să cumpărați. Dacă optați pentru booking.com, cu siguranță veți avea parte de cea mai scumpă vacanță. Puțini știu, dar portalul a început să vină de multe ori cu prețuri de două ori mai mare decât cele oferite de agenții.

Voceabanilor.ro a verificat câteva oferte și astfel am aflat că un sejur de 7 nopți la Rixos ultra all inclusive, cu bilet de avion în pachet costă aproximativ 860 de euro de persoană la Christian Tour și 1069 euro la Karpaten Turism. La Cocktail Holidays prețul se ridică la 1.000 de euro pe persoană, iar la Paralela 45, 1045 de euro.

Momentan, cele mai convenabile oferte par a fi cele oferite de Christian Tour, care este și cel mai mare operator de turism din România la ora actuală și care s-a impus pe piață prin prețuri mici.

Vezi și Mirela Vaida spune adevărul despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”