Ce salariu imens încasează Mirela Vaida de la Antena 1? În plus, încasează sume uriașe și din contracte de publicitate

20 apr. 2021
Ce salariu imens încasează Mirela Vaida de la Antena 1? În plus, încasează sume uriașe și din contracte de publicitate
Mirela Vaida, Acces Direct

Mirela Vaida este în prezent una dintre cele mai populare prezentatoare de televiziune. Aceasta a depășit toate recordurile de audiență cu serialul Vulpița și Viorel, dezbătut intens la Acces Direct. Deși a fost criticată intens pentru asta, încasările din publicitate pe Antena 1 au fost enorme.

Mirela Vaida încasează un salariu bun la postul unde lucrează de ceva timp. Mai exact 5.000 de euro lunar pentru emisiunea zilnică pe care o prezintă și încă 15.000 de euro pentru cele trei luni de filmare la Te cunosc de undeva, unde este concurentă.

Mirela Vaida încasează dublu din contractele de imagine

Vedeta își rotunjește veniturile mult și cu sumele pe care le primește ca influencer. Practic bugetul ei lunar se dublează doar din contracte de imagine minimale. Însă în momentul în care alege să promoveze ceva mai intens, tariful ei este unul destul de ridicat și ajunge să încaseze sume uriașe.

Acesta este și motivul pentru care Antena 1 a ales să mai scadă onorariile vedetelor. De exemplu, potrivit Voxbiz.ro, Simona Gherghe câștiga 10.000 de euro lunar ca prezentatoare la Acces Direct, dublu față de Mirela Vaida. Doar că după ce s-a căsătorit și a născut primul copil, vedeta nu a mai dorit să revină la cârma emisiunii care a făcut-o celebră, iar producătorii au ales-o pe Mirela Vaida în locul ei.

Simona Gherghe a revenit la Antena 1, dar nu mai are același succes

Simona Gherghe a revenit și ea în televiziune, după o absență de aproape doi ani tot la Antena 1. Ea prezintă reality show-ul matrimonial Mireasa. Aceleași surse spun că ar fi plătită cu 5.000 de euro pentru prestația ei de acum, dar producătorii chiar au vrut să o înlocuiască cu Andreea Mantea, dar aceasta din urmă a refuzat oferta.

Simona Gherghe lucrează în trustul Intact de aproape 20 de ani și este una dintre vedetele de bază. Inițial aceasta a fost reporter, a prezentat Știrile și abia apoi i s-a propus o emisiune de divertisment. Însă alegerea s-a dovedit a fi una inspirată pentru astfel a cunoscut celebritatea. Iar după căsătoria cu Răzvan Săndulescu a spus și că se simte cea mai împlinită și fericită femeie, mamă a doi copii.