Ce salariu enorm avea Cătălin Botezatu la Kanal D? Cu cine s-a certat designerul grav: de aceea a decis să plece de la Bravo, ai stil! Celebrities

27 iul. 2021
Ce salariu enorm avea Cătălin Botezatu la Kanal D? Cu cine s-a certat designerul grav: de aceea a decis să plece de la Bravo, ai stil! Celebrities
Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a anunțat că nu va mai face parte din juriul Bravo, ai stil! Celebrities. Inițial informația a apărut pe surse și pentru că s-a viralizat, designerul a confirmat public că se va orienta către alte proiecte, având o abordare pozitivă față de Kanal D.

„Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul Bravo, ai stil!. Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune.

Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi. Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat. Vă sunt profund recunoscător! Le urez succes colegilor mei în noul sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”. Voi reveni cu vești, așa cum v-am obișnuit! Va îmbrățișez pe toți!”, a transmis Cătălin Botezatu, conform VoxBiz.ro.

De ce și-a dat demisia Cătălin Botezatu de la Bravo, ai stil! Celebrities

Surse din interiorul Kanal D au dezvăluit pentru VoceaBanilor.ro că motivul pentru care Cătălin Botezatu a decis să-și dea demisia din emisiunea unde este vector de imagine de trei sezone, îl reprezintă conflictele cu colegii lui, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

Deși păreau prieteni, se pare că în ultima perioadă aceștia s-ar fi distanțat, iar una dintre problemele discutate în contradictoriu o reprezintă banii. Cătălin Botezatu este cel mai bine plătit dintre cei trei jurați și asta crează nemulțumire.

Ce salariu primește Cătălin Botezatu de la Kanal D

El ar încasa o sumă de peste 10.000 de euro pe lună, conform surselor VoceaBanilor.ro. Trebuie subliniat faptul că cei de la Kanal D plătesc pe sezon, însă o împărțire a banilor arată că Botezatu ar primi cam 10.000 de euro pe lună, în perioada difuzării proiectului Bravo, ai stil! Celebrities.

Designerul a fost jurat la primele trei sezoane și în plus are apariții permanente la Teo Show pentru a comenta ținutele diverselor vedete de televiziune. A apărut și zvonul că acesta ar putea semna cu PRO TV și deveni înlocuitorul lui Florin Călinescu la Românii au talent, dar nu există nicio confirmare oficială în acest sens.