Două super vedete au semnat cu Kanal D! Vor fi prezente în cea mai așteaptă emisiune din septembrie

27 iul. 2021
Două super vedete au semnat cu Kanal D! Vor fi prezente în cea mai așteaptă emisiune din septembrie

Pandemia a cam dat peste cap o parte din planurile celor de la Kanal D, dar au avut mare noroc cu reality show-ul Survivor România, care a întrecut toate așteptările. În schimb, emisiunea prezentată de Ilinca Vandici, “Bravo, ai stil! Celebrities” a tot fost oprită din cauza restricțiilor.

Acum sunt vești bune pentru că show-ul se întoarce din toamnă și deja am aflat cine vor fi primele două concurente. Ambele sunt foarte cunoscute în showbiz, în special Anda Adam, care tocmai s-a despărțit de soțul său, cu care are și o fetiță de șase ani.

Nicoleta Nucă, frumoasa moldoveancă, în vârstă de 27 de ani, care a fost la un pas să câștige X-Factor, la Antena 1 speră să dea lovitura la “Bravo, ai stil! Celebrities” și Kanal D să-i poarte mai mult noroc.

Nicoleta Nucă este încântată de contractul cu Kanal D

„Îmi plac provocările, sunt mereu dornică să ies din zona mea de confort, prin astfel de lucruri cred că oamenii pot evolua, pot deveni tot mai buni în ceea ce fac. Cred că „Bravo, ai stil! Celebrities” va reprezenta o astfel de provocare personală, cu siguranță voi învața lucruri noi despre mine, despre oameni și asta mă motivează cel mai mult. Am un stil versatil și sunt sigură că în competiție voi învăța multe lucruri noi legate de fashion, despre care nu știam până acum și care mă vor ajuta pe viitor”, a spus și Nicoleta Nucă.

Anda Adam și Nicoleta Nucă

Anda Adam este o abonată a reality show-urilor, dar mai mult sportive. Ea a fost la Exatlon, tot un fel de Survivor România și tot difuzat de Kanal D, iar apoi la Ferma de la Pro Tv. S-a zvonit că va merge și la Asia Express, dar iată că în cele din urmă a ajuns la o emisiune de fashion și cu siguranță va avea multe de spus.

Anda Adam spune că este trendsetter

„Imaginea, stilul unei femei constituie o prima carte de vizită, te poziționează în fața oamenilor, iar în cazul unui artist, felul în care se prezintă în fața publicului este extrem de important. Cred că de-a lungul timpului, am reușit să îmi construiesc o imagine stilistică proprie, ce mă definește și mă completează, alături de muzica mea. Noi, ca artiști, știm că publicul este foarte atent la imaginea pe care noi o promovăm.

Nu de puține ori am fost trendsetter în ceea ce privește stilul vestimentar, am dat tonul și în materie de hairstyling, exemplificând în acest sens apariția mea cu breton, în videoclipul “Dacă ar fi”, când foarte multe fete au apelat la același hairstyling. Abia aștept provocarea “Bravo, ai stil! Celebrities”. Poate fata!”, a spus și Anda Adam.