Ema Uță îl distruge pe Gabi Bădălău. Tânăra a spus ce ofertă i-a făcut acesta și cum l-a umilit. Reacția Biancăi Drăgușanu

24 aug. 2021
Ema Uță îl distruge pe Gabi Bădălău. Tânăra a spus ce ofertă i-a făcut acesta și cum l-a umilit. Reacția Biancăi Drăgușanu
Ema Uță. Foto: Facebook

Un nou scandal a izbucnit în showbiz, iar protagoniștii sunt Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău și… Ema Uță. Aceasta din urmă este un nume care niciodată nu a apărut în mijlocul vreunui circ, ea impunându-se pe piață ca un make up artist de renume internațional.

Bianca Drăgușanu s-a despărțit din nou de Gabi Bădălău și a plecat în vacanță, în Seychelles, aparent alături de un alt bărbat. Și asta pentru că iubitul ei i-ar fi făcut avansuri frumoasei Ema Uță. Totul s-a aflat în presă, iar de aici doar un pas până la foarte mult circ.

Ema Uță îl distruge pe Gabi Bădălău

Totuși lucrurile nu sunt cum au fost prezentate. Gabi Bădălău într-adevăr i-ar fi făcut avansuri celebrului make up artist, dar aceasta l-a ignorat. Craiul de Dorobanți ar fi insistat prin intermediul unei prietenei comune ca Ema să meargă cu el într-o vacanță, dar a fost refuzat.

”Nu obișnuiesc să vorbesc despre lucruri de genul, dar atunci când integritatea mi se pune la îndoilaă prin afirmații false, trebuie să iau atitudine. Nu cunosc personal pe niciunul dintre oamenii lângă care mi-a fost pus numele, îi știu de la televizor. Nu am vorbit niciodată cu omul respectiv, nu l-am văzut în viața mea live, iar el, i-a răspuns pe insta acum un an la un compliment pe care mi l-a făcut. Ceea ce pot menționa într-adevăr este că prietena mea ( amică cu respectivul) cu care am fost în vacanță mi-a transmis că omul are o propunere pentru mine, iar ea l-a refunzat incontestabil explicându-i că nu am fost vreodată și nu sunt genul ăla de fameie. Atât”, a transmis Ema Uță pe Instagram, care este foarte deranjată de faptul că numele ei a apărut într-un scandal.

Cine este Ema Uță

Aceasta este considerată un adevărat fenomen în make up și lucrează cu vedete de prestigiu ca INNA, Delia, Antonia, dar are și cliente importante din afara țării. A strâns aproape 500.000 de urmăritori pe Instagram și în momentul de față predă și cursuri de make up, fiind extrem de solicitată și apreciată în acest domeniu.

”Facem parte din lume diferite, știe toată lume din ce îmi câștig existența, de la 16 ani mă ocup cu make-up și de 7 ani predau cursuri fetelor venite din toată țara, cât și din afară, rodul muncii mele constă în faptul că sunt o fată independentă, mă întrețin singură, nu depind de nimeni, nu poate nimeni pe lumea asta să îmi probeze contrariul și tocmai din această cauză poate deranjez. Nu ”negociez” vacanțe cu nimeni, mi le plătesc singură, nu accept ”oferte” și nici propuneri, nu am nevoie și nu știu dacă contează, dar…poate fi dovedit ușor”, a mai spus Ema Uță.

Ema Uță a vorbit deja cu un avocat

Ea a ținut să transmită și că a vorbit deja cu un avocat pentru că nu i se pare deloc normal ca numele ei să fie târât într-un scandal în care nu are ce să caute.

”Hello. Am vorbit deja cu un avocat pentru că nu îi cunosc pe niciunul mai mult din ce este pe ecran. Nu am vorbit în viața mea cu omul ăla, nu este nimic adevărat din ce s-a scris acolo. Nu de înțeleg de unde și până unde m-au pus pe mine acolo, eu fac parte dintr-o altă lume și nu vreau să-și bată cineva joc de munca și numele meu”, a spus ea la Antena Stars, în exclusivtate.