Ce diferență imensă de înălțime este între Alex Velea și Antonia? Ce vârstă au cei doi artiști

14 aug. 2021
Ce diferență imensă de înălțime este între Alex Velea și Antonia? Ce vârstă au cei doi artiști
Alex Velea și Antonia

Antonia și Alex Velea reprezintă unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Aceștia sunt împreună de mai bine de opt ani și au doi băieței, pe care-i iubesc enorm. Nu s-au putut căsători pentru că divorțul artistei a durat enorm.

Dar acum Alex Velea a îngenunchiat în fața iubitei lui și a cerut-o oficial de soție, ceea ce înseamnă că în curând vor deveni o familie și în acte. Cei doi se iubesc foarte mult și cu toate că în ultima perioadă au tot fost implicați în scandaluri fără voia lor, continuă să fie uniți.

Ce diferență imensă de înălțime este între Alex Velea și Antonia?

Încă de când s-a aflat că cei doi formează un cuplu, au apărut multe comentarii pe seama diferențe de înălțime dintre ei, care este vizibilă cu ochiul liber. Alex Velea măsoară 1,68, în timp ce partenera lui de viață 1,78.

Așadar diferența de înălțime dintre ei este de 10 centimetri, dar asta nu-i deranjează deloc. Arată foarte bine împreună, iar Antonia nu se sfiiește să poarte tocuri atunci când consideră că este cazul.

Ce vârstă au Alex Velea și Antonia

În ceea ce privește vârsta lor, diferența este mai mică. Alex Velea are 37 de ani, iar viitoarea lui soție, 32. Până la această vârstă deloc înaintată, Antonia a dat naștere deja la trei copii.

Ea mai are o fetiță din prima căsnicie cu italianul Vincenzo Castellano. Maya locuiește, însă în Italia cu bunicii ei, iar mama sa își exprima adesea dorul pe care-l simte pentru că are copilul departe, prin intermediul rețelelor de socializare.