Dieta pe bază de iaurt cu care Nicoleta Luciu a slăbit 5 kg într-o săptămână. Este și cea mai ieftină din lume

02 iul. 2021
Dieta pe bază de iaurt cu care Nicoleta Luciu a slăbit 5 kg într-o săptămână. Este și cea mai ieftină din lume

La 40 de ani, chiar dacă nu mai este în lumina reflectoarelor, Nicoleta Luciu continuă să arate superb. Aceasta a dat naștere la patru copii, iar sarcinile s-au lăsat cu multe kilograme suplimentare pentru fosta vedetă PRO TV.

Nicoleta Luciu a fost și Miss România în trecut și întotdeauna a atras atenția prin frumusețea ei, dar și prin silueata ei. Dar nu i-a fost ușor să-și mențină greutate și a apelat foarte des la diete.

Dieta secretă a Nicoletei Luciu

Cea mai ieftină dietă din lume, populară și printre modelele de la Victoria’s Secret, este cea pe bază de iaurt. Însă dacă aveți probleme de sănătate sau carențe de vitamine sau calciu nu o încercați. Cu aceasta se slăbește 5 kg într-o săptămână.

”Înainte să dezvălui dieta, vreau să specific clar: aceste diete se ţin doar timp de 7 zile! Sunt bune pentru atunci când îţi doreşti să dai jos câteva kilograme rapid, iar apoi să continui cu un stil de viaţă sănătos, cu un regim alimentar echilibrat şi să începi să faci mişcare, astfel încât să te menţii în formă”, a avertizat și Nicoleta Luciu.

Se consumă doar… iaurt foarte mult

Vedeta a explicat că practic trebuie să se consume preponderent iaurturi și doar câteva elemente suplimentare pot fi introduse, însă într-o variantă mai puțin drastică a dietei.

„Iaurturi… şi doar atât! Înlocuim supă din versiunea precedentă cu tipurile de iaurturi care ne plac: chefir, sana, lapte bătut, cu fructe sau seminţe, toate cu până la 5% grăsime. De fiecare dată când ne este foame”, a dezvăluit Nicoleta Luciu.

Dieta cu iaurt pe mai multe zile. Atenție mare, este foarte dificil de ținut

Ziua 1: 5 cartofi fierți și 3 pahare de iaurt

Ziua 2: 100g de piept de pui fiert și 3 pahare de iaurt

Ziua 3: 100g de carne de vită fiartă și 3 pahare de iaurt

Ziua 4: 100g de pește la grătar și 3 pahare de iaurt

Ziua 5: Fructe și legume și 3 pahare de iaurt.

Ziua 6: 3 pahare de iaurt

În fiecare zi, poti consuma smoothie-uri din fructe și legume, evitând însă fructele foarte dulci, precum struguri sau prune. În schimb, poți alege mere, piersici, nectarine și citrice.