Despărțire fulger în showbiz chiar înainte de nuntă: „Să nu se obosească presa să mă sune că nu dau nici un fel de declarație”

01 aug. 2021
Despărțire fulger în showbiz chiar înainte de nuntă:
Foto: Wil Stewart on Unsplash

Plouă cu divorțuri și despărțiri în showbiz. După ce Anda Adam a surprins pe toată lumea și s-a afișat cu noul iubit, chiar înainte de a anunța separarea de soțul său, Sorin Niculescu, acum iată că o nouă poveste de acest tip apare în prim plan.

Fostul deputat PNL, Cristian Boureanu şi iubita lui mult mai tânără, Laura Dincă s-au despărțit. Aceasta era împreună cu fostul politician încă de când era în liceu. El are acum dublul vârstei ei, adică 48, față de 24 ai tinerei.

În anul 2018, omul de afaceri, care a fost căsătorit mai mulți ani și cu Valentina Pelinel, îşi ceruse de iubita de soție, iar acum toată lumea aștepta să meargă la nuntă.

Boureanu nu vrea să vorbească cu presa despre subiectul despărțirii

Anunțul despărţirii este de-a dreptul uluitor, în contextul în care în urmă cu doar câteva luni, amândoi vorbeau despre petrecerea de cununie și copiii pe care-i vor avea împreună.

„După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat, este singura declarație pe care o dau. Să nu se obosească presa să mă sune pentru că nu mai sunt persoană publică și nu dau nici un fel de declarație”, a declarat Boureanu pentru Național.

Cristi Boureanu și Laura Dincă

Fostul deputat mai are o fiică din prima căsnicie. El a fost părăsit de soție pentru nașul său, iar subiectul a explodat în mass media. Fata a rămas la mamă, dar a ieșit în evidență în ultima perioadă prin scandalurile pe care le-a provocat prin cluburile de fițe din București.

Cristi Boureanu a început o relație cu Laura Dincă, după ce Valentina Pelinel a divorțat de el pentru Cristi Borcea, cu care s-a și căsătorit între timp. Mai mult, aceasta are și trei copii cu celebrul afacerist.