EXCLUSIV. Cine este noua iubită a lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății? Acesta s-a despărțit de Melania Medeleanu, cu care a fondat Magic Camp, iar acum are o relație cu o jurnalistă

EXCLUSIV. Cine este noua iubită a lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății? Acesta s-a despărțit de Melania Medeleanu, cu care a fondat Magic Camp, iar acum are o relație cu o jurnalistă
Vlad Voiculescu a renunțat la mandatul de viceprimar și este noul ministru al Sănătății în Guvernul Cîțu

Vlad Voiculescu și Melania Medeleanu păreau un cuplu extrem de sudat și nimic nu anunța o despărțire între cei doi, mai ales că de multe ori cei doi declaraseră că sunt suflete pereche. Totuși în anul 2019, co-fondatoarea Magic Camp a acceptat să apară într-un pictorial al Revistei Unica, în care apare cu bebelușul ei.

Toți au crezut că este băiețelul lui Vlad Voiculescu, dar se pare că nu este deloc așa. Petru Radu s-a născut pe 22 ianuarie 2019 și a fost considerat o adevărată minune, mai ales că fosta vedetă își dorea de mult timp un copil, dar nu reușise să rămână însărcinată. În interviul pentru Revista Unica, ea a vorbit și despre relația cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

„Unii oameni au şansa să întâlnească la un moment dat pe traseu pe cineva care le schimbă radical viaţa. Cred că asta am fost noi unul pentru celălalt şi doar aşa a putut să se nască MagiCAMP. Magia care ne-a absorbit, ne-a consumat cu totul. Am pus acolo ce-a fost mai bun şi mai curat. N-am avut însă înţelepciunea să găsim şi echilibrul şi am constatat la un moment dat că fiecare clipă petrecută în doi era exclusiv despre MagiCAMP. Chiar dacă în plan personal am pornit pe căi separate, uitându-mă în urmă la ce şi cum am construit, ştim că ce ne leagă e atât de puternic, încât pe un drum ne vom găsi întotdeauna împreună, bucurându-ne pentru succesul celuilalt sau fiindu-ne umăr la greu”, a povestit Melania Medeleanu, fără să dezvăluie numele băiețelului său.

Melania Medeleanu explică de ce a renunțat la televiziune după 22 de ani

La un moment dat, aceasta a vorbit pe facebook despre sentimentele pe care le încearcă în ultima perioadă. Ea a renunțat la o carieră în televiziune după mulți ani și s-a dedicat ONG-ului Magic Camp, dar și altor proiecte umanitar, devenind un om cheie în acest domeniu. De altfel, ea a și fost premiată pentru activitatea sa.

Vlad Voiculescu și Melania Medeleanu, când formau un cupul

”Uneori pur şi simplu mă arunc în gol. N-am asigurare, nu ştiu cât fac până jos şi dacă ajung întreagă dar ştiu sigur că întreagă n-aş fi dacă nu mi-aş asculta inima. Mi-am petrecut 22 de ani în faţă camerelor de luat vederi. De acolo v-am povestit şi bune şi rele. V-am salutat la sosire şi mi-am dorit de fiecare dată să fiu o gazdă bună, aşa încât să rămâneţi cu mine până la sfârşit. N-o să va mai urez „O seară fără cusur!” dar vă asigur că gândurile mele bune se vor îndrepta adesea spre voi şi că de fiecare dată va fi cu dor şi cu recunoştinţă. Am găsit la Prima TV oameni calzi şi înţelegători. Le mulţumesc pentru tot ce mi-au dăruit, chiar şi atunci când n-aş spune că merităm. Pentru o vreme o să fiu hai hui, o să lupt pentru cauze în care cred, o să mă bucur să fiu parte din ce-i face pe oameni mai buni – fie că e vorba despre cursuri sau proiecte sociale şi o să las Universul să se joace cu viaţă mea cum ştie mai bine”, s-a destăinuit Melania Medeleanu pe facebook, care a fost căsătorită între 2002 și 2006, cu Dan Teodorescu, liderul trupei Taxi.

Cine este noua iubită a lui Vlad Voiculescu

Fostul ministru al Sănătății în Guvernul Cioloș, devenit acum noul ministru al Sănătății în Guvernul Cîțu și-a refăcut viața rapid după despărțirea de Melania Medeleanu, care părea iubirea vieții lui. Acum acesta ar avea o relația de mai mult timp cu jurnalista Laura Ștefănuț, care acum scrie editoriale în Libertatea.

Aceasta a studiat Relații Internaționale și Studii Europene la Facultatea de Litere, iar apoi a lucrat ca jurnalistă la România Liberă, Digi 24 și ulterior s-a implicat în proiecte media de tip ONG cum sunt Casa Jurnalistului sau DoR.

Pe 6 ianuarie, Laura Ștefănuț a avut o reacție pe facebook legată de lansarea EuroNews în România. Aceasta critică adesea PSD și în general urmează discursul iubitului său, Vlad Voiculescu. De altfel, faptul că este editorialistă la Libertatea nu pare întâmplător, în contextul în care Cătălin Tolontan apare în filmul Colectiv alături de actualul ministru al Sănătății.

Ce scrie Laura Ștefănuț pe facebook

„Se deschide birou Euronews în România, anunță mass-media, dar nu mă grăbesc să mă bucur.
Din articole reiese rolul important în redacția și proiectul Euronews România al … senatorului PSD Mihnea Costoiu, rector al Universității Politehnice din București, universitate parteneră a redacției.
Mă întreb de ce o televiziune de calibru, finanțată în mare parte din banii Comisiei Europene, merge așa, mână în mână cu reprezentanți de seamă ai PSD.

Vlad Voiculescu și Laura Ștefănuț. Sursa foto: Facebook

Ce știm din datele publice despre dl Costoiu?

👉Senator din 2012, conduce Politehnica tot din 2012.
Fără să aibă doctorat. O încercare de a-și lua doctoratul a fost de la propria Universitate și una de la Academia SRI, de unde a fost exmatriculat prin 2018, la fel ca Ninel Peia și Bănicioiu.

Nu știu dacă mai există în lume universități de calibru conduse de politicieni fără doctorat, dar să spunem că nu studiile sunt singura măsură a omului, după cum știm la noi sunt mulți ”doctori” fără nicio valoare reală.

Așadar, ce mai știm despre Costoiu: 👉apropiat al Ecaterinei Andronescu, profesoară la aceeași Politehnică. 👉A mai fost Ministru Delegat pentru Învățământ în guvernul Ponta. 👉Trimis în judecată de DNA în 2018 pentru un potențial abuz în serviciu cât era secretar de stat, cu prejudiciu de peste 10 milioane pentru statul român – proces încă pe rol. 👉Apare și ca martor în dosarul cu acuzațiile de plagiat ale Laurei Codruța Kovesi.

De ce să vrei, ca televiziune, să te asociezi astfel?

Euronews nu este la prima rătăcire, prin 2015 branșa din Ucraina a fost preluată de un oligarh pro-rus, apropiat de Kremlin și potrivit unor documente leaked, chiar apropiat de mafia rusă, cu bani făcuți din gaze, bănci și substanțe chimice.
Și cu un mandat de arestare în Austria.

Față de oligarhul rus, pardon, ucrainean, rectorul român pare încă novice.
În Ucraina s-a închis repede redacția și s-au concediat jurnaliștii, probabil oligarhul avea altele pe cap și nu îi mai trebuia atenția internațională îndreptată spre el după preluarea Euronews Ucraina.

În România…oare să ne așteptăm la un nou canal TV manipulativ, cu 3 știri bune și 1 fake news pro-rus, pro-PSD sau ceva de genul?
Cât din Euronews va fi confiscat de caracatița PSD?

S-ar putea ca, în mod ironic, erodarea încrederii publicului în mass-media să fie singura lui salvare”, a scris Laura Ștefănuț pe facebook.