Milionarul Cristi Borcea vrea al zecelea copil. Cine ar vrea să-i fie mamă: „Al 10-lea, și gata! Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace”

20 iul. 2021
Milionarul Cristi Borcea vrea al zecelea copil. Cine ar vrea să-i fie mamă:
Cristi Borcea

Până la 51 de ani, Cristi Borcea le-a trăit pe toate. A ajuns milionar, după ce a pășind în business vânzând butelii, s-a căsătorit de trei ori și are nouă copii cu patru femei. Dar l-ar vrea și pe cel cu numărul zece. Cu cine? 

Ei bine, în momentul de față spune că doar cu Valentina Pelinel, actuala soție, însă lucrurile s-ar putea schimba în viitor ținând cont de trecutul glorios al fostului șef de la Dinamo. Să nu uităm că omul de afaceri a fost foarte prolific și în închisoare, când a făcut trei copii, doi cu Alina Vidican și unul cu Valentina Pelinel.

Cine sunt copiii lui Cristi Borcea

Așadar omul de afaceri are din prima căsnicie cu Mihaela trei copii, doi băieți și o fată. Patrick are 22 de ani, iar Melissa și Angelo au împlinit recent 18 ani. Cu Alina Vidican, a doua soție, Cristi Borcea a făcut doi copii, George Alexandru în vârstă de 8 ani și Gloria de 5 ani. Cu avocata Simona Dana Voiculescu, Cristi Borcea mai are încă o fetiță, pe Andreina Carolyn Christine, care acum are 12 ani. Iar Velentina Pelinel i-a dăruit trei copii și se pare că l-ar dori și pe al patrulea.

Cristi Borcea ar vrea să devină din nou tată, dar numărul zece ar fi ultimul. El are grijă de toți copiii lui și face frecvent reuniuni de familie în care-i invită pe toți să-i fie alături.

„Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace”, spunea Cristi Borcea, în urmă cu ceva timp.

Valentina Pelinel nu mai vrea copii

Doar că se pare că Valentina Pelinel nu este deloc încântată de idee și nu ar mai vrea încă un bebeluș în preajmă. Totuși dacă se va întâmpla, noul membru al familiei va fi primit cu brațele deschise

„Nu am planificat un al patrulea copil, dar amândurora ne plac copiii și dacă e să se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Însă nu face parte din planurile noastre”, a declarat Valentina Pelinel pentru Ciao.

Rămâne de văzut dacă Borcea va reuși să-i rămână fidel actualei soții sau dacă va fi nou distras de o altă femeie, cu care tradiția arată că ar urma să aibă și un copil.