Denise Rifai a recunoscut public de cine este îndrăgostită: „Iubitul meu….Este un om foarte dulce, pur”

13 aug. 2021
Denise Rifai a recunoscut public de cine este îndrăgostită:
Denise Rifai a lucrat aproape 11 ani la Realitatea Tv

Denise Rifai este astăzi una dintre vedetele care se bucură de o foarte mare popularitate. Emisiunea pe care i-a oferit-o Kanal D să o prezinte i-a adus un boom de imagine, iar ea se dedică total proiectului. Deși este obișnuită în general să pună întrebări, de data aceasta a acceptat invitația lui Damian Drăghici de a participa la podcastul lui.

Denise Rifai a povestit că încă de mică era o fire justițiară și că îi plăcea să fie lider. Spune că i-a plăcut școala și dorea să fie mereu prima. Ceva probleme cu studiile au apărut în facultate. Deși voia să urmeze o Universitatea cu profil limba arabă, într-un final a ajuns la ASE. Fiind absolventă de Filologie a avut ceva probleme cu matematica. Dar a făcut meditație în primul an și totul s-a terminat cu bine.

Cine a fost primul iubit al lui Denise Rifai

Nu s-a gândit că va ajunge jurnalistă. De altfel, tatăl său nici nu a fost de acord cu decizia ei, dar astăzi este îndrăgostită total de ceea ce face: „Pentru asta trăiesc”, a mărturisit vedeta Kanal D, care evită să spună public cine este iubitul său actual.

Totuși provocată de Damian Drăghici, Denise Rifai a povestit despre prima ei dragoste. Avea 16 ani când a trăit prima poveste intensă de iubire. Spune că a rămas prietenă cu adolescentul de atunci și că totul cu el a fost ca la carte, cu tot ce trebuie să existe atunci când vine vorba de dragoste.

„Este un om foarte dulce, pur. Am rămas prieteni și azi”, mărturisește jurnalista.

Aceasta provine dintr-o familie foarte bogată, de religie musulmană și este foarte legată de tradiția arabă. Iubește pâinea din această țară și spune că îi amintește mult de copilărie.

Denise Rifai, avere de milioane de euro

Când era mică îi plăcea să se joace cu păpușile și din fericire pentru ea părinții îi puteau satisface toate dorințele. Astfel că a primit păpușile Barbie mult visate, dar și casa de jucărie, pe care tatăl său i-a adus-o din Germania, pentru că numai acolo se găsea.

Astăzi Denise Rifai este o vedetă, care are o stituație financiară foarte bună și care alege doar luxul. Hainele, gențile pentru care optează sau mașina pe care o conduce valorează sute de mii de euro. Dar marea parte a banilor provin din familie și nu din cariera de televiziune, cu toate că aceasta este în plină ascensiune.