Boala de care suferă Antonia. Motivul pentru care vedeta nu poate avea un al patrulea copil

06 aug. 2021
Boala de care suferă Antonia. Motivul pentru care vedeta nu poate avea un al patrulea copil

Antonia și Alex Velea s-au logodit recent și și-ar dori un al patrulea copil, însă starea de sănătate a artistei nu permite acest lucru. Mai mult de atât, chiar ea a mărturisit cu ce stări se confruntă în ultimele luni.

Pe lângă cei doi copii pe care îi are cu Alex Velea, Antonia mai are și o fiică, Maya din prima sa căsnicie cu italianul Vincenzo Castellano, iar distanța dintre cele două își spune cuvântul în viața vedetei.

Antonia suferă de anxietate

Vedeta a mărturisit că are momente constante când devine anxioasă. Și-ar dori să fie mai prezentă în viața fiicei sale, însă nu poate. De asemenea, Antonia mai povestește că a fi părinte la distanță este cel mai dificil lucru prin care trebuie să treacă.

Artista are momente în care simte că își pierde controlul, însă reușește să se redreseze de dragul celorlalți doi copii ai săi. Oricum ar fi, anxietatea este o afecțiune destul de dificilă care trebuie ținută sub control.

”Că nu sunt o mamă suficient de bună pentru copiii mei, dar cred că este unul dintre gândurile firești care trec prin mintea părinților, în general. Pentru că vrem ce este mai bun pentru copiii noștri și vrem să ne asigurăm că le oferim toată atenția, iubirea, confortul de care au nevoie.

Și da, în cazul Mayei, faptul că îi sunt părinte la distanță accentuează fricile, temerile că nu pot fi întru totul alături de ea, să simtă afecțiunea și iubirea mea”, a declarat Antonia pentru viva.ro.

Motivul pentru care nu poate avea al patrulea copil

Alex Velea și Antonia și-ar fi dorit un al patrulea copil, însă starea de sănătate a vedetei nu îi mai permite acest lucru. Alex Velea a mărturisit recent că o nouă sarcină ar însemna un risc prea mare pentru Antonia.

Toți cei trei copii au fost născuți prin cezariană, iar grupa de sânge pe care o are artista ar aduce riscuri prea mari.

”Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii…e ok”, a declarat cântărețul într-o emisiune la TV.