Denise Rifai, dezvăluiri despre câțiva politicieni de top: „I-am găsit foarte înfierbântați”

28 iul. 2021
Denise Rifai, dezvăluiri despre câțiva politicieni de top:
Denise Rifai

Deputatul USR-PLUS, Emanuel Ungureanu are permanent reacții care par a veni din zona PSD. Acesta pare că reprezintă mai degrabă opoziția, iar zilele trecute se întreba de ce DNA nu vine să-l ridice pe premierul Florin Cîțu. Denise Rifai a rămas uluită de reacția acestuia.

Vedeta Kanal D se întreabă dacă într-adevăr există o coaliție între PNL și USR-PLUS, în contextul în care aceștia din urmă îi atacă tot timpul pe colegii cu care guvernează. Aceasta a postat pe pagina ei de facebook un link cu trimitere către o știre în care Emanuel Ungureanu cerea DNA-ului să vină să-l ridice pe Florin Cîțu.

Denise Rifai, amuzată și contrariat de cei de la USR-PLUS

Și evident a avut și un comentariu în stilul caracteristic.

„Si nu e singura actiune de neinteles a celor de la USRPLUS. I am gasit foarte infierbantati la adresa actualului premier, in scandalul cu documentul buclucas. :)))

“Docomentul” :))))
Acuzatii la premier ca e dragnea2, ca sa-l ia DNA ul, ca face ce facea si liderul psd, ca angajeaza oameni in guvern si ii foloseste pentru lupta politica din partid.

Doamne fereste! Puteam sa recunosc aceste atacuri, daca veneau de la partidele de opozitie, insa de la partidul din coalitia de guvernare, nu prea-mi iese socoteala! 😅

Deci e o situatie de-a dreptul incredibila. Sa ceri sa vina sa-l ia DNA ul. Doamne fereste! Dar ce Guvern “de alianta” avem!
Asa “alianta” nici cu dusmanii sa nu faci. 😅
Ps. Ma intreb oare liderii USRPLUS cum explica si cum justifica aceasta pozitie a colegilor lor.
Ma intreb. :)))”, a scris Denise Rifai pe facebook.