De necrezut! Cât costă o sticluță de parfum din gama Ramonei Gabor? Monica Gabor îi promovează și ea produsul surorii ei

20 aug. 2021
De necrezut! Cât costă o sticluță de parfum din gama Ramonei Gabor? Monica Gabor îi promovează și ea produsul surorii ei

Sora mai mică a Monicăi Gabor, Ramona, s-a lansat de un an de zile în afaceri cu parfumuri arăbești. Mai exact, aceasta și-a lansat în Dubai propriul brand de parfumuri, cu diferite arome, pe care le promovează intens pe Instagram. Cât costă o sticluță de 100 ml de parfum „Gabor Prive”, brandul de lux lansat de vedetă?

Ramona Gabor își promovează destul de des pe conturile ei de socializare brandul de parfum lansat și, recent, are parte de susținere și din partea surorii sale, Monica Gabor, care a postat la rândul ei pe contul de Instagram poze cu parfumul respectiv.

„Mi-am lansat în luna noiembrie această colecţie de parfumuri, Gabor Prive, branduri speciale şi unice care sper să le placă multora. Acest proiect a luat naştere acum vreo 2 ani. Mă gândeam atunci să fac un singur parfum care să îi poarte numele mamei mele, un parfum care să îmi amintească de ea şi căreia ei i-ar fi plăcut foarte mult.

Pe parcurs ideea s-a extins şi am ajuns la 10 parfumuri diferite. Momentan am lansat doar 5 pe piaţă, însă în luna decembrie urmează să lansez încă alte 5 parfumuri. E un proiect foarte special pentru mine”, a declarat Ramona Gabor pentru Click.ro.

Sursa foto: Instagram

Cât costă o sticluță de parfum

Pe site-ul oficial al brandului sunt afișate toate modelele de parfum, 10 la număr, fiecare într-o sticluță de 100 de ml. Prețul este unul pe măsură, fiecare costând 760 de lei adică puțin peste 150 de euro. Dacă facem comparație cu alte branduri de lux însă, suma cerută de Ramona Gabor nu este nici mică, nici mare.

La 31 de ani, Ramona se poate considera o femeie împlinită din punct de vedere financiar și chiar dacă susține că îi lipsește un partener de viață și o familie, ea spune că nu este încă pregătită pentru acest pas din viața ei.

„Am avut începuturi modeste, însă acum simt că da, am tot ceea ce îmi trebuie în Dubai, mi-am cumpărat propriul apartament, am afacerea mea, am un nume aici, sunt conectată suficient de bine pentru a îmi dezvolta afacerea, nu cred că-mi mai trebuie nimic din punct de vedere financiar.

Însă, din punct de vedere emoţional probabil singurul lucru care ar lipsi acum este un partener de viaţă şi o familie, dar nu cred că sunt pregătită momentan pentru acest pas în viaţa mea”, a mai declarat Ramona Gabor, potrivit sursei citate.