Care este parfumul preferat al celebrei Meghan Markle? Se găsește ușor și în România și costă 500 de lei 100 ml

14 apr. 2021
Care este parfumul preferat al celebrei Meghan Markle? Se găsește ușor și în România și costă 500 de lei 100 ml
Meghan Markle și Prințul Harry. Foto: Elle

Ca și actriță, Meghan Markle a făcut multe mărturisiri cu privire la rutina sa zilnică. Aceasta nu a evitat niciodată să dezvăluie ce produse folosește. Însă în momentul în care a devenit ducesă a primit interdicții în acest sens. De altfel, viața în familia regală a fost un coșmar pentru ea și nu a reușit prea mult să rămână în Londra.

În prezent ea locuiește cu prințul Harry, soțul său în Canada și în curând va naște o fetiță. Meghan Markle povestea în trecut că dintre toate produsele pe care le folosește, nu poate renunța la parfum, iar dacă uită să-l utilizeze se întoarce din drum. Atât de mult îi place. Și a spus și brandul pe care îl adoră.

Care este parfumul preferat al lui Meghan Markle

„Parfumul este produsul meu preferat. Îmi place atât de mult încât, dacă uit să-l folosesc înainte să ies din casă, ma întorc din drum”, spunea actrița într-un interviu pentru presa de peste ocean.

Brandul ei preferat este Jo Malone, iar variantele pe care le preferă sunt Wild Bluebell si Wood Sage & Sea Salt. Acestea se găsesc și în România, iar prețurile variază în funcție de cantitate, dar și de magazinul de unde poate fi achiziționat. Oricum pentru o sticluță de 100 ml, costul este de aproximativ 500 lei.

Meghan Markle, superbă și într-o rochie de la H&M

În ceea ce privește hainele pe care alege să le poarte, Meghan adoptă ținute foarte sofisticate, scumpe, dar în perioada în care era ducesă și era însărcinată cu micuțul Archie, aceasta a vrut să arate că arată bine în orice ținută. Atunci a optat pentru o rochie mulată albă, de la H&M, al cărui preț se ridica la aproximativ 100 de lei.

Așa cum era de așteptat, imediat s-au epuizat stocurile cu acel model. De altfel, actrița era destul de apreciată în Marea Britanie și tinerele încercau mult să-i copieze stilul, care era mult mai incisiv, comparativ cu cel al lui Kate Middleton, soția prințului William,

Acum Meghan își alege singură ținutele și nu mai ține cont de rigorile Casei Regale. Conform presei de peste ocean, aceasta are ambiții politice și chiar se visează într-o zi președinte al SUA.