Ce studii are de fapt Monica Gabor și ce job neașteptat a avut cât timp a fost iubita lui Mr. Pink

04 aug. 2021
Ce studii are de fapt Monica Gabor și ce job neașteptat a avut cât timp a fost iubita lui Mr. Pink
Monica Gabor și Mr. Pink

Monica Gabor este cunoscută în viața mondenă mai ales pentru relațiile sale controversate cu afaceriști din România, dar și din străinătate. Aceasta a revenit în atenția publică după ce recent s-a despărțit de Mr. Pink. Cu toate acestea, puțini știu detalii despre viața privată a acesteia și mai ales ce studii are aceasta.

Diva are cu ce se mândri la CV și se pare că era o elevă silitoare încă de pe băncile liceului. Deși a visat încă de la 16 ani la o carieră de modeling, cu care a cochetat o perioadă, ea nu și-a neglijat deloc școala și a trecut cu brio de examenul maturității cu nota 9,27.

Imediat după terminarea liceului Monica Gabor s-a căsătorit cu omul de afaceri, Irinel Columbeanu, însă nu și-a neglijat studiile. A decis să urmeze și studii superioare, terminând astfel Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA pe care a absolvit-o cu nota zece.

A fost nevoită să se angajeze

După divorțul ei de Irinel Columbeanu, în urmă cu 11 ani, Monica Gabor a plecat în Statele Unite. Aici l-a întâlnit pe milionarul american de origine asiatică, Mr. Pink, de care s-a despărțit recent, după o relație de 10 ani. Deși din afară părea relația perfectă și diva trăia fără griji, Monica a fost nevoită să se angajeze. Toate acestea le-a dezvăluit chiar Irinel Columbeanu, care a vorbit foarte frumos despre fosta doamnă Columbeanu, după cum transmite voxbiz.ro.

„Este profesoară suplinitoare cu acte în regulă. (…) Ea a învățat, nu tatăl meu a învățat-o engleză cum s-a scris … nu îmi place treaba asta că el i-a pus cartea în mână. Era o fată deja foarte educată. Este foarte frumos, îmi place că muncește și a învățat-o și pe Irina în același spirit. Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață. Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20 pentru că au cumpărat-o nejumulită, avea penele pe ea și era mai ieftină. Mi-a zis: Am venit acasă și am jumulit-o eu. Sunt bucuros pentru că în America nu e un stil de viață plin de mașini de lux și altele”, a povestit Irinel Columbeanu în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima Tv.