Dana Budeanu a anunțat că se căsătorește! Cine este bărbatul cu care vrea să facă pasul cel mare

26 iul. 2021
Dana Budeanu a anunțat că se căsătorește! Cine este bărbatul cu care vrea să facă pasul cel mare
Dana Budeanu

Dana Budeanu nu încetează să-și surprindă fanii. În urmă cu câteva săptămâni, aceasta și-a șters tot conținutul de pe Youtube și a anunțat că cei care doresc să o mai urmărească trebuie să se aboneze la aplicația ei, unde trebuie să plătească 200 de lei pe an.

Mai mult decât atât, designerul a spus că în curând va renunța la toate rețelele de socializare. Dar până atunci, continuă să le ofere internauților detalii picante din viața sa.

Dana Budeanu a postat pe Instagram o fotografie cu un inel ce pare a fi nul de logodnă, însoțit de mesajul: „I don t date I marry (n.r. – eu nu am iubiți, eu mă căsătoresc)”. Fanii au reacționat imediat și în nici o oră a strâns peste 5.000 de aprecieri și multe comenatrii de felicitare.

Cine este bărbatul cu care Dana Budeanu ar urma să se căsătorească

De câțiva ani, Dana Budeanu se află într-o relație stabilă cu Andrei Hrebenciuc, fiul fostului lider PSD, Viorel Hrebenciuc. Acesta a divorțat în secret în urmă cu ceva timp de soția sa, Irina Noapteș, fiica unui milionar. De altfel, el a avut-o iubită mult timp și pe Elena Băsescu.

Deși tații lor erau adversari politici, cei doi nu s-au sfiit să se afișeze foarte des în public. Acum Andrei Hrebenciuc pare foarte îndrăgostit de Dana Budeanu, cu care se pare că va face pasul cel mare.

Probleme cu legea pentru viitorul soț al Danei Budeanu

Designerul ar fi la a doua căsnicie, după cea eșuată cu Radu Budeanu, patronul CanCan, Ciao, Gândul și Prosport. Din mariaj au rezultate și două fetițe care au rămas cu Dana Budeanu.

Andrei Hrebenciuc nu traversează cea mai roz perioadă. Acesta a avut în trecut probleme penale și tocmai a primit o condamnare, din fericire pentru el, de data aceasta, cu suspendare. În schimb tatăl său a primit cu executare în același dosar pentru fapte de corupție ce privesc retrocedarea pretins nelegală a peste 43.000 de hectare de pădure din județul Brașov.