Jador, probleme mari cu Poliția. Cum l-au prins oamenii legii: „Parcă sunt blestemat. Ce Poliție, băi frate”

12 iun. 2021
Jador, probleme mari cu Poliția. Cum l-au prins oamenii legii:
Jador și iubita lui, Georgiana Elisei

Remus Ionuț Dumitrache este foarte supărat după ce a aflat sentința judecătorilor în legătură cu contestația la procesul verbal întocmit de polițiști în luna august a anului trecut. Jador a fost surprins de aceștia în timp ce butona telefonul, iar aceștia au decis că este cazul să devină pieton pentru 30 de zile.

Artistul a luat foc și a reacționat imediat, dar a apelat și la avocați pentru a contesta procesul verbal întocmit de oamenii legii. Procesul a durat aproape un an, dar verdictul nu a fost în favoarea lui. Totuși încă poate depune apel în următoarele 30 de zile. Dacă nu va rămâne fără permis în perioada următoare.

Jador supărat pe Poliția Română

”Data trecută când am fost la Bacău, mi-a luat permisul.

Și de data asta mi l-a luat iar. Parcă sunt blestemat. Ce Poliție, băi frate. Unii sunt de treabă, am întâlnit niște polițiști de treabă. Bă, ai greșit, da, plătești! N-aveam centură, da dă-mi amendă! Dar să-mi zici tu mie, aveam telefonul așa, pe Waze… normal că mă uit la Waze…

La semafor, mai intru pe el – cât mai am, unde e poliție… Ți-l iau! A fost doar o secundă, nu e ca și cum vorbeam la telefon! Așa vor mușchii lui, e boss, lasă să-l ia!(…)

Cum, mă, să-i iei permisul unui om, aiurea, așa? E abuz de putere ăsta! Să vezi ce râde mama de mine dacă îi zic.

I-am arătat și Waze-ul! Dom’le, aveam Waze-ul! Nu știu pe unde s-o iau, nu sunt din București, sunt de la țară. E cu pietriș la mine, cu noroi, cu vaci, cu cai, cu porci. Eu nu știu prin București…

Of, Doamne!”, a povestit Jador.

De ce susține Jador că are probleme cu Poliția

Artistul susține că toate problemele au început să apară de când și-a cumpărat un bolid de lux, Bentley. El spune că din acel moment a devenit ținta Poliției care-l oprește pentru orice și că dacă ar conduce un Logan nu ar mai avea probleme.

Jador face parte dintr-o familie foarte săracă și a crescut cu mari lipsuri. El a fost primul care a reușit să ia bacalaureatul și apoi chiar s-a înscris la facultate. A terminat Relații Economice Internaționale la ASE și se înscrisese și la master. Nu a mai reușit să termine din cauza proiectelor în care a fost implicat.

Astăzi, însă Jador are sute de mii de euro în conturi și și-a ajutat întreaga familie. Artistul vrea să-și construiască și el o vilă în București și chiar să se căsătorească. Acesta spune că marea lui iubire este Georgiana Elisei, dar momentan aceștia se împacă și se despart în fiecare lună.