Câte milioane de euro mai are Elena Udrea în conturi? Cum a reușit să păstreze o avere impresionantă, în ciuda condamnărilor

Câte milioane de euro mai are Elena Udrea în conturi? Cum a reușit să păstreze o avere impresionantă, în ciuda condamnărilor
Elena Udrea era în 2014 cea mai influentă femeie din România

Elena Udrea a împlinit pe 26 decembrie 47 de ani și s-ar putea declara o femeie fericită și împlinită, dacă problemele cu justiția nu i-ar crea un stres permanent. Aceasta riscă ani grei de închisoare, în special în dosarul Hidroelectrica, unde instanța i-a pus sub sechestru bunuri în valoare de 4,6 milioane de euro.

Elena Udrea este acuzată așadar că, în anul 2011, ar fi primit de la ”băiatul deștept” din Energie, Bogdan Buzăianu,  o mită de 3,8 milioane de dolari și o creanță de 900.000 de mii de euro pe care acesta o avea de recuperat de la Bobby Păunescu, patronul B1 Tv. Acesta din urmă gajase împrumutul de la Buzăianu cu acțiunile la revista Capital și ziarul Evenimentul Zilei. Așa ar fi ajuns Elena Udrea patroana reală a EVZ și Capital, potrivit referatului DNA.

Dosarele Elenei Udrea

Dosarul urmează să se judece în perioada următoare, dar nu este singurul care-i pune probleme fostei ministre a Turismului și Dezvoltării. Ea mai este acuzată de spălare de bani și într-un alt dosar celebru – Gala Bute plus un altul legat de finanțarea campaniei electorale a președintelui Traian Băsescu, din anul 2009 și ar fi un miracol să scape de închisoare.

În ciuda numeroaselor probleme, Elena Udrea a rămas o femeie extrem de puternică și abilă. Aceasta a reușit să-și păstreze sume mari de bani cu care să poată trăi și astăzi într-un lux de invidiat. Ultima ei declarație de avere arăta că în ciuda tururor scandalurilor, ea a rămas cu 15 milioane de euro în conturi, două vile în București, bijuterii de peste 100.0000 de euro, 27 de terenuri și bani în conturi – 2 milioane de euro.

Cum a rămas Elena Udrea cu o avere de milioane de euro

Pentru că este conștienă că averea ei este în mare pericol, în urmă cu ceva timp ea a decis să doneze o parte din bogație mamei sale, iar o alta fiicei, care acum are doi ani. Până la vârsta majoratului, tatăl Adrian Alexandrov îi va administra bunurile lăsate moștenire, micuței botezate de Dana Budeanu.

Elena Udrea, în vacanță la munte cu mama, fiica și partenerul ei de viață

Zilele acestea, Elena Udrea s-a aflat într-o vacanță de lux la munte. De altfel, ea nu a ezitat niciodată să arate că își permite în continuare o viață luxoasă, lipsită de grijile financiare. Din fotografiile postate cu fetița ei, observăm că micuța este îmbrăcată cu ținute de mii de euro, la fel ca și mama ei.

Ce cadou minunat, de ziua mea! A început o ninsoare de poveste. Vă mulțumesc pentru urări și gândurile voastre bune, care vin să mă bucure și în acest an!”, a fost mesajul postat de  Elena Udrea pe pagina Facebook.

Fostul ministru a fost o perioadă închisă în România, iar apoi în Costa Rica. În ciuda tuturor greutăților, Elena Udrea arată în continuare foarte bine și se păstrează într-o formă excelentă. Cu un psihic de fier, cea care în trecut a fost cea mai puternică femeie din România, aceasta a reușit să găsească soluții să se bucure în continuare de viață.