Dan Negru are o nouă afacere. Sumele uluitoare care îi intră în conturi lunar. Televiziunea e istorie

06 aug. 2021
Dan Negru are o nouă afacere. Sumele uluitoare care îi intră în conturi lunar. Televiziunea e istorie

Dan Negru a făcut o adevărată istorie pe micile ecrane. Emisiunile pe care le-a prezentat de-a lungul anilor au adus audiențe record și nu e de mirare, căci prezența sa este preferată de publicul larg.

La un momentdat, prezentatorul tv a câștigat și titul de ”Regele Audiențelor” având în vedere ratingurile ridicate pe care le-a produs, însă acum, Dan Negru susține că banii se câștigă mai ușor prin alte metode.

Din ce face bani Dan Negru

A câștigat respectul telespectatorilor de-a lungul anilor, iar acum aceștia îl urmăresc pe rețelele de socializare constant, lucru care îi aduce un plus la veniturile sale.

Recent, prezentatorul tv a mărturisit că face bani și din YouTube, dar și din rețelele de socializare, ca să nu mai vorbim de faptul că Dan Negru construiește și un complex de vile în Timișoara, el intrând pe piața imobiliară încă din anul 2009.

Mai mult de atât, el s-a arătat dezamăgit de modul în care au ajuns să se câștige banii, foarte ușor, cu un simplu telefon.

Câți bani câștigă Dan Negru din YouTube

În opinia lui Dan Negru, cei de la radio, presa locală, dar și din televiziune ajung să câștige salarii de nimic, având în vedere că online-ul a intrat puternic pe piață.

Cu alte cuvinte, prezentatorul tv mărturisește că este mai rentabil să câștigi bani din rețelele de socializare decât din aparițiile televizate.

E trist că se câștigă mai bine din online decât din media locală, jurnaliștii plătiți de televiziunile și de radiourile locale au salarii mizere în România, dar acum un content bun în online îi poate ajuta. „Vorba lui Negru” e o emisiune radio care se aude la cele mai importante 50 de radiouri locale românești și încerc astfel să arăt că încă avem presă locală!”, a mărturisit Dan Negru, pentru Fanatik.ro.

Câți bani face din YouTube? Ei bine, prezentatorul tv susține că în primă fază a ajuns la venituri de peste 300 de dolari, însă nu este exclus să ajungă la câteva mii în următoarea perioadă.