Câți bani i-a oferit Antena1 Elenei Udrea ca să apară de Revelion în spectacolul măștilor, prezentat de Dan Negru?

04 ian. 2021
Câți bani i-a oferit Antena1 Elenei Udrea ca să apară de Revelion în spectacolul măștilor, prezentat de Dan Negru?
Dan Negur, cu Elena Udrea, după ce aceasta s-a demascat de Revelion 2021

Elena Udrea era în urmă cu mai puțin de zece ani cea mai influentă femeie din România. Relația foarte apropiată de președintele Traian Băsescu i-a conferit acesteia posibilitatea de a gestiona bugete imense și a veni în contact cu cei mai puternici oameni de afaceri ai țării. De altfel, fostul ministru al Turismului a prosperat și ea foarte mult în perioada în care a făcut politică.

În prezent, Elena Udrea are mai multe dosare penale în desfășurare și riscă ani grei de închisoare. Averea ei s-ar ridica acum la aproximativ 15 milioane de euro, dar tot ce s-a aflat pe numele ei a fost donat către fiica sa și mama ei, tocmai pentru ca statul să nu-i poată confisca proprietățile și banii.

Câți bani i-a oferit Antena1 Elenei Udrea pentru a fi vrăjitoare

Deși nu se mai bucură de popularitatea de altă dată, Elena Udrea continuă să fie generatoare de audiență, astfel că Dan Negru a invitat-o să participe în spectacolul măștilor, pe care îl realizează în fiecare an pentru Anteana1, cu ocazia Revelionului. De 20 de ani, acesta este un adevărat rege al audiențelor, pe 31 decembrie.

Anul acesta, cel mai mult s-a vorbit despre masca Elenei Udrea, care a interpretat o Vrăjitoare. Nimeni nu a ghicit-o, iar momentul a fost unul apreciat. Pentru prestația ei, Antena1 i-a oferit fostului ministru 2500 de euro, dar aceasta a refuzat banii, spunând că vine pe gratis și că preferă că suma alocată ei să fie donată unor copii săraci.

Elena Udrea a fost una din măștile lui Dan Negru de la Revelionul 2021

Elena și-a luat rolul în serios, a stat cuminte la machiaj timp de 5 ore, a învățat textul primit, apoi a mai așteptat alte 3 ore ca să-i vină rândul la filmare. Deși ceilalți artiști au primit sume cuprinse între 1.000 și 2.500 de euro, Elena a refuzat suma maximă de 2.500 de euro.

A menționat că n-a venit pentru bani, ci de dragul fetiței ei, Maria, și că ar dori mai degrabă ca suma oferită să fie donată copiilor săraci. Alături de Elena, în toată această aventură, a stat Adrian Alexandrov, soțul ei. Elena Udrea n-a putut să mănânce nimic timp de 8 ore, doar a băut apă cu paiul”, au declarat, în exclusivitate surse din cadrul televiziunii pentru Impact.ro.

Dan Negru, reacție neașteptată, după Revelion 2021

Dan Negru a comentat și el pe facebook despre reușita sa de Revelion – încă o dată lider al audiențelor. Însă de data aceasta el și-a criticat colegii, care aleargă după audiență, dar nu vin cu calitate, ci speculează personaje anoste, pe care le fac vedete fără să aibă pic de talent. În schimb sunt ignorați marii artiști ca Marius Țeicu, de exemplu.

”Mi-aș fi dorit ca breaking news-ul revelioanelor să nu fie „vrăjitoarea” Elena Udrea sau „iepurele” Petre Roman, ci superstarul Marius Țeicu. Mi-a fost rușine de breasla mea când Țeicu a mărturisit că nicio televiziune nu l-a mai invitat la vreun Revelion în ultimii mulți ani! Marius Țeicu e cea mai mare „fabrică” de hituri din anii ’80.

Uitat de toți! Bre, analiștilor, pe Țeicu l-ați văzut? Trăiește! Că n-om fi toți hateri care se hrănesc cu colivă. Am fost lideri din nou aseară ca-n toți ăștia 21 de ani. Am fost mulți! Foarte mulți ! Și am bătut recorduri! Dar a fost anul cel mai greu ca și concurență tv, cu cea mai mare competiție, toate televiziunile românești au avut revelioane aseară! Excelente revelioanele colegilor mei!”, a scris acesta pe Facebook.