Ce studii are la bază Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică? Puțini și-ar fi imaginat așa ceva

05 aug. 2021
Ce studii are la bază Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică? Puțini și-ar fi imaginat așa ceva

Relația dintre cei doi este una dintre cele mai mediatizate din showbiz-ul românesc și s-a speculat mult pe marginea acesteia, inclusiv recent când s-a vehiculat că s-au despărțit. Puțini știu însă ce studii are Lavinia Pârva, fosta componentă a trupei Spicy, care este cunoscută cu precădere pentru fizicul atrăgător.

Fosta Spicy a terminat Liceul Energetic din Timișoara între 1998 și 2001 și ulterior a mers la Liceul Anghel Saligny din București în 2002. Nu s-a mulțumit cu atât însă și a terminat și o facultate, urmând cursurile în cadrul Facultății de Marketing și Management a Universității Romano-Americane din București.

Încă din liceu ea s-a remarcat prin frumusețea sa, atunci când a câștigat titlul de Miss Timișoara în 2000 și Miss Litoral în 2001, după care a semnat contracte cu câteva case de modă majore din România.

Doi ani mai târziu, în 2003, și-a lansat cariera muzicală, atunci când alături de Doinița Veleanu a pus bazele trupei Spicy. Din start Lavinia s-a făcut remarcată prin fizicul impresionant și succesul în muzică nu s-a lăsat așteptat, odată cu lansarea unor hituri precum „Mi-e frică, mi-e frică”. Trupa a avut parte de succes comercial notabil, atâta timp cât a funcționat, dar doi ani mai târziu Lavinia a decis să înceapă o carieră solo. Albumul solo de debut al brunetei a fost în 2005 și s-a numit „Doar eu”.

Lavinia, ironică la zvonurile de divorț

Oficial, Lavinia și Ștefan Bănică au anunțat că sunt împreună în anul 2013, însă se presupune că legătura celor doi a început cu mult mai devreme. Patru ani mai târziu, în vara lui 2017, Lavinia s-a căsătorit cu artistul, iar în iarna lui 2018 au făcut public faptul că așteaptă un copil.

Recent în presa mondenă au apărut zvonuri că cei doi au divorțat, însă Lavinia a negat acest lucru, având chiar o reacție ironică legată de acest subiect.

„Și iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel și instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța altă treabă nu are! Doamne mare ți-e grădina!”, a scris Lavinia Pârva pe contul ei de socializare.