Cum l-a păcălit o româncă pe un bătrân italian să-i dea 780.000 de euro. Ce i-a promis aceasta

07 mai 2021
Cum l-a păcălit o româncă pe un bătrân italian să-i dea 780.000 de euro. Ce i-a promis aceasta
Foto: Facebook

Iubire sau prostie în formă continuată? O româncă în vârstă de 32 de ani a reușit performanța de a-l convinge pe un italian în vârstă de 73 de ani să-i furnizeze bani pentru o bună perioadă de timp, sub pretextul că este îndrăgostită de el și că în curând se vor căsători.

Simona Daniela Mărgăian (fostă Tiriplică) s-a ales, însă cu dosar penal, după ce bătrânul și-a dat seama că femeia îl minte. Astfel că gorjeanca este acuzată acum de înşelăciune în formă continuată cu consecinţe deosebit de grave și a fost și reţinută pentru 24 de ore. Anchetatorii susțin că aceasta a creat un prejudiciu de 780.000 de euro, în perioada mai 2015 – septembrie 2017.

O româncă a păcălit un italian din dragostea… lui

„Folosindu-se de sentimentele de dragoste şi pasiune dezvoltate de partea civilă, cetăţeanul italian T.F.A, în vârstă de 71 de ani la debutul relaţiei, pe baza unor promisiuni ferme şi repetate de stabilire a unor relaţii permanente, specifice vieţii de cuplu, de întemeiere a unei familii, naştere a unor copii şi realizare a unor oportunităţi de afaceri, respectiv deschiderea unui salon de coafură mai întâi în Dubai şi, apoi, în Bucureşti, în mod repetat, prin comunicare nemijlocită şi prin mesaje online în reţeaua WhatsApp, a indus în eroare partea civilă, deposedând-o de suma totală de 780.000 de euro“, scriu procutorii în rechizitoriu.

Românca l-a păcălit permanent pe bătrânul îndrăgostit că se va căsători cu el și că vor fi foarte fericiți împreună. Însă până când să ajungă în fața ofițerului de stare civilă, aceasta i-a cerut periodic bani, folosind diverse pretexte. Ba că nu are bani să-și plătească gazele și face baie cu apă rece, ba că are nevoie să plătească botezul copilului fratelui, ba că părinții ei sunt bolnavi și lista este lungă.

Italianul a rămas fără niciun ban

Nici când italianul i-a spus că nu mai are bani, aceasta nu a renunțat la presiunile psihologice și a insistat. Bărbatul și-a vândut locuința cu șapte camere din centrul orașului Milano și tot ce a câștigat i-a oferit româncei. Astăzi acesta nu mai are cu ce să trăiască.

„Totul a fost bine până când a zis să vindem apartamentul meu din Milano, să ne luăm o locuinţă mai mică şi să ne mutăm temporar acolo, pentru ca apoi să ne punem de acord unde ne vom muta împreună. Când am fost la notar pentru a perfecta actele de vânzare, ea a trecut un cont bancar care îi aparţinea”, a mărturisit italianul, potrivit Adevărul.

Românca respinge toate acuzațiile

Simona Daniela Mărgăian a trăit în lux mult timp, profitând de bătrânul îndrăgostit. Aceasta mergea în vacanțe în Dubai, pentru a-și întâlni adevăratul iubit, care era stabilit acolo. În anul 2016, aceasta chiar s-a și căsătorit, însă nu cu italianul, pe care a continuat să-l mintă și să-l amăgească.

„Faptul că o persoana a înţeles altceva decât trebuia să înţeleagă nu este vina mea, tot ce mi-a dat a fost din proprie iniţiativă, iar concluzia pe care o trag singură este că doreşte să pozeze în victimă, şi că nu suportă să mă vadă fericita alături de bărbatul cu care m-am căsătorit. Ţin să precizez că am vândut imobilul respectiv la insistenţele lui şi la cererea lui cu o altă persoană de sex feminin căruia îi făcuse acte încă din anul 2013, deoarece fără aceasta nu puteam vinde”, a declarat românca în presa locală, la scurt timp după declanşarea cercetărilor. Aceasta a respins toate acuzațiile.