Cum arată și ce job are Patrick Borcea, fiul lui Cristi Borcea? Are 23 de ani, nu și-a luat bacul, dar încasează zeci de mii de euro lunar

27 mai 2021
Cum arată și ce job are Patrick Borcea, fiul lui Cristi Borcea? Are 23 de ani, nu și-a luat bacul, dar încasează zeci de mii de euro lunar
Cristi Borcea

Paparazzii de la Impact.ro l-au surprins pe fiul cel mare al lui Cristi Borcea, Patrick Borcea în timp ce intra într-o casă de pariuri din apropierea biroului tatălui său. Tânărulului nu prea i-a plăcut școală, dar în schimb are mare lipici la bani.

Patrick Borcea conduce un bolid de lux în valoare de aproximativ 100.000 de euro și și-a deschis o firmă încă de acum câțiva ani, care merge foarte bine.

De unde încasează Patrick Borcea zeci de mii de euro

Este vorba despre ”Agricola East Way Distribution SRL”, care a înregistrat un profit de 250 de mii de euro profit, conform datelor de la Registrul Comerțului.

Patrick Borcea, împreună cu tatăl său Cristi Borcea și Valentina Pelinel

Patrick Borcea nu și-a luat nici măcar examenul de bacalaureat. L-a picat sau nu a apucat să-l mai susțină. De exemplu, în urmă cu un an, acesta s-a încris, dar pentru că și-a rupt mâna la fotbal nu s-a mai putut prezenta. Probele trebuia să le susțină la un liceu din comuna Cetate, acolo unde sunt și afacerile sale, potrivit impact.ro.

Cristi Borcea a făcut patru copii în închisoare

Patrick Borcea este practic stâlpul familiei lărgite a lui Cristi Borcea. El este cel mai mare dintre cei nouă copii pe care fostul patron de la Dinamo îi are cu patru femei. Valentina Pelinel este ultima dintre iubirile milionarului și are și cu aceasta trei copii.

Cristi Borcea a spus despre femeile din viața lui că el este Dumnezeu pentru ele. În plus el a spus că are de gând să scrie o carte autobiografică întrucât este un adevărat fenomen. Fiind în închisoare el a reușit să facă patru copii. Susține că procesul creator s-a întâmplat de fiecare dată când a mers în permisie acasă și nu în camera prenupțială.