Cum a ajuns Cătălin Măruță în televiziune și ce salariu are la Pro Tv. Soții Măruță au mai multe afaceri comune

05 feb. 2021
Cum a ajuns Cătălin Măruță în televiziune și ce salariu are la Pro Tv. Soții Măruță au mai multe afaceri comune
Cătălin Măruță și Andra

Cătălin Măruță și soția sa, Andra sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Andra este o artistă desăvârșită, iar Cătălin este un prezentator de televiziune de excepție, așa că nu e de mirare ce venituri au cei doi soți.

Cătălin Măruță are 41 de ani, iar toată lumea îl știe prin prisma emisiunii ”La Măruță”, de la Pro Tv. Dacă vă întrebați ce studii are soțul Andrei, ei bine, acesta nu are la bază cunoștințe din domeniul televiziunii ci este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Nicolae Titulescu.

Cum a ajuns Cătălin Măruță în televiziune

În ciuda faptului că are studii în cadrul Facultății de Drept, primul job al lui Cătălin Măruță a fost la radio, semn că lumea media i-a plăcut mai mult. De la radio și până la televiziune a fost un singur pas. Următorul job a lui Măruță a fost la TV Super Nova.

Ulterior, acesta s-a făcut remarcat la Trupa DP 2, care s-a transformat ulterior în Tonomatul de pe 2. De asemenea, în anul 2006, acesta a prezentat şi show-ul Eurovision şi a făcut parte din Caravana TVR 50 în evenimente ce au avut loc la Timişoara, Craiova, Iaşi şi Cluj.

Următoarea colaborare a fost cu Realitatea TV, unde a avut emisiunea Trezeşte-te la realitate cu Măruţă. Nu a durat mult și a ajuns la Pro Tv. În toamna lui 2017, soțul Andrei a început să prezinte emisiunea Happy Hour, care a fost rebrand-uită în 2013 în „La Măruţă”, aşa cum se numeşte şi azi.

Ce salariu are Cătălin Măruță la Pro Tv

Având în vedere experiența generoasă de pe piașa media și rolul său esențial în grila de la Pro Tv, soțul Andrei încasează lunar suma de 15.000 de euro, însă mare atenție, aceasta nu este singura sursă de venit a lui Cătălin Măruță.

Cei doi soți mai dețin și șapte firme care activează în prezent și au cifre uriașe de profit. Una dintre ele este firma prin care își primește și salariul de la Pro Tv. Aceasta se numește Studio 78 SRL  și doar în 2020 a înregistrat un profit de peste 200.000 lei.

De asemenea, pe lângă firme și salarii, atât Andra cât și Cătălin Măruță au și alte surse de venit din contractele de publicitate cu diferite branduri. Cu alte cuvinte, în conturile lor intră lunar zeci de mii de euro.

Pe lângă veniturile pe care cei doi soți le au și  viața lor de cuplu este una cu adevărat deosebită. Andra mărturisea acum ceva vreme că familia celor doi nu este una perfectă, însă funcționează așa cum trebuie și își rezolvă toate problemele.

”Nu există familie perfectă. Fiecare familie este diferită, funcționează după regulile proprii, își rezolvă problemele, evoluează. Absolut toate cuplurile au și momente de criză, iar a te certa e un lucru care poate rezolva multe, te descarci, spui ce frustrări ai.

Și noi ne certăm, evident. Important este că fiecare moment tensionat se încheie cu iertare, că ne înțelegem punctele de vedere și ne îmbrățișăm”, mărturisea Andra în urmă cu un an.