Ce sumă imensă ar primi Florin Călinescu de la Pro Tv ca să accepte să fie jurat la Românii au talent. Mihai Petre nu câștigă nici măcar jumătate

31 ian. 2021
Ce sumă imensă ar primi Florin Călinescu de la Pro Tv ca să accepte să fie jurat la Românii au talent. Mihai Petre nu câștigă nici măcar jumătate
Juriul Românii au talent din Sezonul 10, când din el făcea parte și Mihaie Petre

Pe 5 februarie începe cea mai iubită emisiune de divertisment din România, din ultimul deceniu. Sezonul 11 al producției Românii au talent promite spectacol la dublu. Mai exact, va fi difuzat de două ori pe săptămână, în fiecare vineri și luni, de la 20:30. Andi Moisescu, Alexandra Dinu, Florin Călinescu, Andra, Smiley și Pavel Bartoș vor fi vedetele centrale în această ediție, iar onorariile lor sunt demne de invidiat.

Mihai Petre este juratul care a fost înlocuit pe ultima sută de metri, iar acesta nu a ezitat să-și exprime dezamăgirea în presă. El a transmis că așteaptă noi oferte și că este de părere că mai are multe de spus în televiziune. Potrivit voxbiz.ro, motiv despărțirii de Pro Tv l-ar fi reprezentat banii.

Cu câți bani este plătit Florin Călinescu pentru postul de jurat la Românii au talent

Mai multe surse media au dezvăluit că renumitul dansator câștiga 30.000 de euro pe sezon, pentru postul de jurrat la Românii au talent, cu mult mai puțin comparativ cu colegii lui.

Când acesta ar fi dorit o renegociere a contractului, producătorii s-ar fi decis să caute o alternativă mai ieftină și astfel au ales-o pe frumoasa Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu. Ea locuiește în Italia de ani buni, iar prezența ei în showbiz-ul românesc a fost extrem de discretă în ultimii ani.

Florin Călinescu era la un pas să părăsească juriul Românii au talent pentru că a decis să fie președintele Partidului Verde

Potrivit jurnaliștilor de la impact.ro, Pro Tv ar plăti aproximativ un milion de euro doar pentru a-i plăti pe cei patru jurați și pe cei doi prezentatori, Smiley și Pavel Bartoș.

Cea mai mare sumă ar câștiga-o Florin Călinescu, 200.000 de euro pe sezon, la fel ca și Smiley. Totuși trebuie precizat că acest tip de contracte sunt confidențiale și că onorariile care s-au vehiculat sunt transmise pe surse, așa că pot fi mai mult sau mai puțin reale. Un singur lucru este cert, că Mihai Petre primea mai puțini bani decât colegii lui, dar asta și pentru că dansatorul a ales să plece la Antena 1 odată cu echipa de producție a Monei Segall și se pare că trădarea nu i-a fost iertată.

Ce a transmis Mihai Petre la scurt timp după ce a aflat că nu va mai face parte din juriul Românii au talent?

„Sincer, îmi doresc ca această emisiune să rămână în continuare și sunt sigur că va rămâne cea mai buna emisiune, e un format fantastic, la care țin, așa cum țin la întreaga echipă. S-au speculat tot felul de lucruri, fie că am plecat eu… Asta a fost decizia luată. O altă pasiune mare este actoria, după dans.

N-am mai primit oferte. Cu plăcere am făcut asta, m-am dezvolat mult și am învățat foarte mult. Șansa pe care am avut-o atunci m-a motivat să mă duc să fac și cursuri, am fost în America, la New York, la cursuri, pentru că îmi place să mă dezvolt”,  spunea Mihai Petre la scurt timp după ce Pro Tv a anunțat că nu va mai face parte din juriul Românii au talent.