Culiță Sterp s-a întors bolnav de la Survivor România. Cu ce probleme grave se confruntă acum. A meritat banii?

01 iun. 2021
Culiță Sterp s-a întors bolnav de la Survivor România. Cu ce probleme grave se confruntă acum. A meritat banii?
Culiță Sterp la Survivor România

Culiță Sterp s-a întors în țară după aproape cinci luni petrecute în Republica Dominicană, în condiții foarte grele. Reality show-ul Survivor România i-a pus organismul la grea încercare atât din punct de vedere mental, cât și fizic. Într-un final, artistul a cedat din punctul de vedere psihologic.

Cum emisiunea s-a prelungit mai mult decât se preconizase, Culiță Sterp și-a dat seama că dacă va rămâne până în finală, va rata nașterea fiului său. Atunci a cerut să plece acasă și a forțat descalificarea.

Culiță Sterp s-a ales cu probleme de sănătate după experiența Survivor

S-a bucurat enorm când a aterizat în România și și-a revăzut familia și iubita însărcinată, dar puțini știu că manelistul s-a ales și cu o serie de probleme de sănătate, care i-ar putea crea probleme grave pe termen lung, în special hernia de la spate.

Culiță Sterp a povestit chiar despre afecțiunile cu care s-a ales după Survivor România, dar bucuria revenirii la cei dragi a șters toată suferința fizică.

„După aproape jumate de an de stat în junglă , luptându-mă cu inamicii nr 1 (foamea si dorul de casă) , chiar daca am plecat cu o fisură de menisc la picior si un început de hernie de disc la spate de pe trasee și cu vreo 10 kg în minus, pot spune că Survivor a fost experiența vieții mele, și că am învățat multe aici! Când ești departe de tehnologie , de familie , de civilizatie, realizezi lucruri pe care acasă nu le vezi, pt ca ți se par normale!

Prețuiți tot ce aveți acasă ! Familia , mâncarea , tot ce v-a dat Dumnezeu! Îmi cer scuze daca am dezamăgit pe cineva cu plecarea mea dar după cum v-am mai spus , pt mine familia este cea mai importantă si după celelalte lucruri (banii, faima, cariera, etc)! Pe mine mă așteaptă premiul cel mare acasă !”, a scris Culiță Sterp pe pagina lui de facebook, cu o zi înainte să ajungă în România.

Câți bani primește Culiță Sterp de la Kanal D

Potrivit mai multor surse media, Culiță Sterp a semnat un contract profitabil cu Kanal D. Acesta ar urma să primească câte 3.000 de euro pentru fiecare săptămână rezistată în competiție. Suma ar fi pe locul 2, dupa cea primită de Jador, care ar ajunge la 7.000 de euro, însă nu se știe exact pentru câți bani a semnat fiecare Faimos.

Războinicii primesc toți aceeași remunerație, care este cu mult sub ceea ce primesc adversarii lor din echipa roșie. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Sorin Pușcașu într-un podcast al lui Jador.