Suma enormă cu care o plătește Kanal D pe Andreea Mantea! Este unul dintre cele mai mari salarii din showbiz

Suma enormă cu care o plătește Kanal D pe Andreea Mantea! Este unul dintre cele mai mari salarii din showbiz
Andreea Mantea. Sursa: Facebook

La 34 de ani, Andreea Mantea se poate declara o femeie împlinită din punct de vedere profesional. Este una dintre cele mai populare vedete din România la ora actuală și este plătită în consecință de Kanal D. Sau a fost plătită, pentru că sumele uriașe, care i-ar fi intrat în cont ar data din perioada în care aceasta modera reality show-ul matromonial „Puterea Dragostei”.

Andreea Mantea a debutat în televiziune la Antena 1, ca asistentă tv la „Neața cu Răzvan și Dani”. Apoi pas cu pas a progresat până la propria sa emisiune la Kanal D. A prezentat WowBiz alături de Mădălin Ionescu, dar ulterior a fost înlocuită de Adelina Pestrițu. După o perioadă de timp, producătorii au rugat-o să revină la postul turc de televiziune și i-au oferit condiții foarte bune de lucru.

Câți bani primea Andreea Mantea de la Kanal D când prezenta „Puterea Dragostei”

În anul 2018, ea a devenit prezentatoarea reality show-ului de mare succes, „Puterea Dragostei”. Emisiunea s-a filmat în Turcia, așa că vedeta a trebuit să se mute împreună cu fiul său acolo. Filmările au fost intense, iar audiențele record i-au determinat pe turcii de la Kanal D să înceapă sezonul 2 imediat după primul.

Deși inițial aceștia îi promiseseră Andreei că vor muta show-ul în România, aceștia nu s-au putut ține de cuvânt, iar vedeta a vrut să plece acasă. Pentru a o convinge să rămână, oficialii i-ar fi oferit un salariu lunar de regină, de aproximativ 20.000 de euro, conform libertatea.ro. În plus, ea mai câștiga încă 5.000 de euro pentru emisiunea „Se strigă darul”, pentru care trebuia să se întoarcă din Turcia în România și să plece cu mașina prin țară, unde participa la diverse nunți.

Andreea Mantea împreună cu fiul său. Sursa: Facebook

Programul a fost extrem de obositor, dar și remunerația a fost pe măsură. Totuși pentru Sezonul 3, Andreea Mantea a spus că nu mai poate continua și a revenit în țară, unde a filmat un reality show-ul cu fiul ei, tot pentru Kanal D, dar pentru un salariu mult mai mic.

Andreea Mantea, câștiguri consistente și din Instagram

“A fost o perioadă foarte intensă pentru mine. A fost dificil în perioada pandemiei pentru că mi-a fost imposibil să mă întorc acasă, să îmi văd familia, prietenii. Acum îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu ei, abia aștept să revin în România! Pe cât de tare mi-au umplut sufletul fericirea și trăirile concurenților, pe atât de tare îmi doresc și abia aștept să îmi văd copilul bucurându-se alături de bunici și de prietenii lui din România”, și-a argumentat Andreea Mantea decizia.

În perioada în care a locuit în Turcia, vedeta Kanal D a beneficiat de un tratament excepțional. A avut la dispoziție un duplex de lux, o bonă pentru fiul ei David, plus alte două femei care să-i pregătească mâncarea și să se ocupe de curățenie. Doar că filmând aproape nonstop, Andreea Mantea era tot timpul obosită și simțea că nu mai poate să prezinte încă un sezon.

Vedeta este extrem de populară și pe Instagram, afându-se pe locul 10 ca număr de urmăritori (VEZI TOP 10 AICI). Din imagine ea reușete să mai adune lunar câteva mii de euro, astfel că din punct de vedere financiar o duce foarte bine și acum, chiar dacă nu mai are salariul uriaș din urmă cu câteva luni.