Cu ce sumă o plătea Gabi Bădălău pe soacra sa ca să aibă grijă de cei doi copii ai lui cu Claudia Pătrășcanu. Artista a spus adevărul

25 ian. 2021
Cu ce sumă o plătea Gabi Bădălău pe soacra sa ca să aibă grijă de cei doi copii ai lui cu Claudia Pătrășcanu. Artista a spus adevărul
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună cu cei doi copii ai lor

De mai bine de un an Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău își trimit săgeți otrăvite prin intermediul presei. Cei doi au decis inițial să divorțeze amiabil și chiar s-au întâlnit cu un mediator, însă totul a deviat într-un scandal de proporții. În fiecare zi, fost componentă a trupei Exotic vine cu noi dezvăluiri din căminul conjugal.

Aceasta s-a căsătorit cu fiul baronului PSD, Niculae Bădălău, actual vicepreședinte al Curții de Conturi, în anul 2014, după ce a rămas însărcinată. Surse voceabanilor.ro spun că Gabi Bădălău a fost obligat să ia această decizie (VEZI DETALII AICI). După cinci ani de căsnicie, însă cei doi au decis să se despartă.

Claudia Pătrășcanu a fost dată afară din casă de soțul său, iar cea care a ajutat-o să scape cu bine din această umilință a fost Andreea Bănică, fosta ei colegă din trupa Exotic. Ea este și martoră în procesul de divorț, care este în plină desfășurare.

Ce sumă primea mama Claudiei Pătrășcanu pentru a avea grijă de nepoții săi?

Cerasela Tudor, mătușa lui Gabi Bădălău a intervenit și ea în acest scandal și a dezvăluit că mama Claudiei Pătrășcanu a fost plătită pentru a avea grijă de nepoții săi. Ar fi vorba de o sumă de 4.500 lei lunar pe care aceasta o primea, chiar de la fiica ei.

“Mama mea a fost lângă noi de când s-a născut Gabriel. Mama lui a zis că ea nu știe, nu se ocupă de copii. Mama făcea naveta la primul copil ca să vină să ne ajute. Mama avea atunci trei joburi pe litoral, avea 4500 de lei pe lună. Eu la al doilea copil nu găseam bone, menajere, că nu voiau să le facă carte de muncă. Gabi a zis ca mama sa-și lase servicul să vină. Mama a zis că nu lasă serviciul și Gabi a zis veniți că vă ajutăm. Eu i-am dat banii mamei cu mâna mea. Mi se pare răutate”, s-a justificat Claudia într-o intervenție la Antena Stars.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu pe vremea când formau un cuplu

Procesul dintre Gabi Bădălău și încă soția lui are la bază și foarte mulți bani. Acesta sugerează că artista face tot acest circ pentru a primi sume cât mai mari de la el, deși nu le merită. Claudia Pătrășcanu susține, însă că familia Bădălău este extrem de bogată și că soțul său ar fi cheltuit 200.000 de euro doar cu una dintre amantele sale. În acest context și ea își dorește să obțină bani pentru a-și putea crește copiii în cele mai bune condiții, mai ales că în ultimii ani, ea a lăsat pe planul 2 cariera ei muzicală.

Claudia Pătrășcanu își acuză soțul că a cheltuit 200.000 de euro cu amanta

“După ce am văzut toate cheltuielile făcute cu amantele lui, normal că am cerut și eu. Dar nu este vorba de 15.000 de euro, suma mincinoasă și fabuloasă, pe care soțul meu a zis-o! El a cheltuit 200.000 de euro cu amanta! Noi ne-am înțeles amândoi la mediere. M-a pus să mă interesez la Cambridge pentru copii și să găsesc o casă pentru copii. Când am găsit școala, casa, el s-a retras. Părinții lui nu au vrut! Mama lui i-a zis într-un mesaj: nu vreau să-i dai nimic!

Asta a fost o strategie a familiei, ca să mă discrediteze că eu cer bani! Acum va stabili instanța! Pentru amantă a avut 200.000 de euro, pentru copiii lui nu. Părinții lui nu au vrut să dea banii, iar domnul Bădălău senior știa de amanta fiului lui, pentru că a cunoscut-o la el în birou. Gabi le-a zis părinților lui că el se aruncă de pe pod pentru amanta lui. Gabi are un defect, minte foarte mult! Nu îmi doresc nici un divorț amiabil, ce îmi va da instanța, aia va fi. Acum el îmi pune lunar niște bani în cont, cât vrea el!”, a declarat Claudia Pătrășcanu vineri seara, în emisiunea Xtra Night Show, prezentată de Dan Capatos la Antena Stars, conform Spynews.ro.