Bianca Drăgușanu are în conturi milioane de euro. Din ce afacere susține că-i vin atât de mulți bani? Vedeta a plătit pe loc 300.000 de euro pentru noua sa mașină!

07 mai 2021
Bianca Drăgușanu are în conturi milioane de euro. Din ce afacere susține că-i vin atât de mulți bani? Vedeta a plătit pe loc 300.000 de euro pentru noua sa mașină!
Bianca Drăgușanu, alături de fostul ei soț, Alex Bodi

Bianca Drăgușanu pare a fi una dintre cele mai bogate femei din România. De unde reușește să obțină sume uriașe de bani este întrebarea pe care și-au pus-o și reporterii Antena 3, după ce au remarcat noua achiziției a vedetei: o mașină de lux, marca Rolls Royce.

Bianca Drăgușanu poartă numai haine scumpe, de mii de euro, genți și bijuterii, care ajung la zeci de mii de euro și se cazează numai în hoteluri de minim 4 stele, unde cere să i se asigure tot confortul. Vedeta își permite să meargă în vacanțe extravagante ori de câte ori dorește și nu ezită să scoată din buzunar multe mii de euro pentru acestea.

Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu din Instagram

În plus, doar pentru grădinița micuței sale, ea achită lunar o factură de 10.000 de euro. Astăzi este o femeie singură, care a divorțat de milionarul Alex Bodi, acuzat de proxenetism și trafic de carne vie, iar sursa banilor săi, foarte mulți la număr rămâne o enigmă.

În urmă cu ceva timp, Bianca Drăgușanu spunea că din Instagram, aceasta ajunge să obțină și 10.000 de euro în fiecare lună, fiind una dintre vedete cu un număr mare de urmăritori. Doar că suma este insuficientă pentru pretențiile divei, ajunsă în prim plan datorită așa zisei relații cu designerul Cătălin Botezatu.

Care este mina de aur a Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu susține că mina ei de aur ar fi de fapt afacerea ei cu haine, pe care ar dori să o dezvolte și în Dubai, loc unde a fost recent în vacanță la prietena ei, Ramona Gabor, care are acolo un business cu parfumuri.

”Rochii de eveniment casual, adică am fost în Dubai și am tras concluzia că nu aveam de unde să cumpar rochii turnate, asa că vreau butic cu croitor in el”, a spus Bianca la Antena 3 legat de afacerea pe care vrea să o lanseze în Dubai.

Recent vedeta și-a cumpărat și un apartament de lux în București, în valoare de câteva sute de mii de euro. Deci două achiziții, care se apropie de un milion, o sumă imensă și greu de justificat, dar se pare că Bianca are imunitate din acest punct de vedere.