Cu ce se ocupă Zarug de la Asia Express în viața de zi cu zi. Din ce câștigă bani colegul de echipă al lui Lorelei Bratu

21 sept. 2021
Cu ce se ocupă Zarug de la Asia Express în viața de zi cu zi. Din ce câștigă bani colegul de echipă al lui Lorelei Bratu
Zarug și Lorelei Bratu. Sursa foto: Facebook

Colegul de echipă al lui Lorelai de la Asia Express, Zarug, a devenit destul de repede unul dintre cei mai simpatizați concurenți. Cu umorul său, bărbatul de 39 de ani, a reușit să se facă remarcat atât la televiziune cât și online.

Mihai Dan Zarug nu este la prima experiență în televiziune, după ce a mai participat în 2018 la emisiunea „Chefi la cuțite”. Designer de haine, Zarug, căruia apropiații îi spun Papu, a făcut senzație încă de atunci, când a apărut pe tocuri în fața bucătarilor. El le-a spus atunci chefilor că este implicat în industria modei, dar este pasionat și de gătit.

„Sunt designer, fac haine. Sunt o ființă paradoxală, care în proporții de 50% și-ar dori să se ascundă acum sub scaunul ăsta, iar cealaltă jumătate înclină spre exprimare. (…) Tata e pe jumătate armean, deci și eu am origini armenești”, declara atunci Zarug.

Ce studii are Zarug

Deși era atras de artă și de scenă, acesta a ales să studieze Dreptul. Deși nu a fost prima sa variantă, la îndrumarea părinților săi a decis să meargă pe varianta cea mai sigură și astfel, după ce a absolvit liceul în Botoșani, a aplicat la Facultatea de Drept.

„Când mi-am expus această idee părinților, maică-mea mi-a zis că o să mor de foame. Le-am golit frigiderele ca să-mi fac rezerve. Așa am ajuns să fac Facultatea de Drept și să o închei. Și să profesez 2 ani ca jurist până când am realizat că asta mă făcea extrem de nefericit. Cum mi-am dat seama că în viață ai două opțiuni, am ales să fac ce vreau”, a mai povestit atunci acesta la show-ul culinar de la Antena 1.

El a studiat știința dreptului la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și are un master în Administrarea Afacerilor, pe care l-a făcut la „École Supérieure de Commerce et de Gestion” din Paris.

 ”Sunt designer, fac haine. Sunt o ființă paradoxală, care în proporții de 50% și-ar dori să se ascundă acum sub scaunul ăsta, iar cealaltă jumătate înclină spre exprimare. (…) Tata e pe jumătate armean, deci și eu am origini armenești., a mai mărturisit Zarug la Antena 1 în urmă cu trei ani, care a arătat astfel din ce-și câștigă existența.