Cine este fiica de milionar cu care se căsătorește fiul cel mic al lui Adrian Năstase? Unde va avea loc nunta de vis

01 sept. 2021
Cine este fiica de milionar cu care se căsătorește fiul cel mic al lui Adrian Năstase? Unde va avea loc nunta de vis
Mihnea Năstase - Parlamentul European. Sursa foto: Facebook

Fiul cel mic al fostului premier al României Adrian Năstase, Mihnea este pe cale să se căsătorească cu Corina Corolevschi, supranumită și „Prințesa Constanței”, datorită stilului de viață luxos. Viitorii soți, care de altfel sunt cunoscuți drept „Ken” și „Barbie” din politică au făcut deja primul pas spre ziua cea mare.

Mihnea Daniel Năstase și Corina Corolevschi au depus deja actele la starea civilă. Potrivit publicației făcute de Direcția Publică de Evidență a Persoanelor și Stare Civilă a Sectorului 1 București, declarația de căsătorie a celor doi a fost înregistrată în data de 24 august 2021. Prin urmare, până la mult așteptata nuntă mai este doar un pas. Evenimentul ar urma să aibă loc la Clubul Diplomaților, și se anunță de cinci stele, cu invitați unul mai faimos ca celălalt.

Sunt colegi în Parlament

Celebrul cuplu este tot la fel de cunoscut și în politică, cei doi fiind colegi de muncă în Parlamentul European. Atât Mihnea cât și Corina apar foarte des la evenimente oficiale îmbrăcați la patru ace, fapt pentru care au fost și supranumiți „Ken” și „Barbie” din politică.

În plus, cei doi au pornit recent și o afacere împreună. Mai exact, la finele lui mai cuplul și-a deschis un camping modern pe plaja de la Corbu, afacere derulată prin două firme, unde tinerii sunt co-acționari. Proiectul, care se numește „TeePee Corbu” este compus de fapt din corturi cu dotări de lux în interior şi paturi matrimoniale, mai multe module, restaurant, ring de dans și parcare.

Mihnea Năstase și Corina Corolevschi. Sursa foto: Instagram

Corina este fostă campioană balcanică

Corina Corolevschi (32 de ani) este fiica milionarului Constantin Corolevshi, care are afaceri în turism, exportul de cherestea și reparații navale. Înainte de a-l cunoaște pe Mihnea Năstase, ea a fost sportivă de performanță încă de la vârsta de 9 ani și a practicat sportul la cel mai înalt nivel până în 2011. A devenit campioană balcanică la ștafeta de 4×100 metri, dublă campioană națională la 60 metri, campioană națională la 200 metri și campioană națională cu ștafeta de 4x3x2x1. Din cauza unei accidentări însă, a fost nevoită să renunțe la sportul de performanță.

Pe de altă parte, mezinul fostului premier, Mihnea, are 28 de ani și a fost asistentul eurodeputatului PSD Cătălin Ivan. Mihnea Daniel Năstase a făcut liceul în Elveția, a terminat facultatea la Paris și are un master luat la Londra.